Februárban a munkáltatók csaknem 95 ezer munkaerőigényt jelentettek be a munkaügyi kirendeltségeken, ez a januári közel négyszerese, az előző év februárinak is több mint kétszerese - ismertette a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) legfrissebb munkaerő-piaci adatait Gedeon András, a hivatal szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varadipal
Elolvastam a STOP.hu ckkét. Minden benne van, csak a válasz nincs.Üres statisztikai lakkozott duma.Előszőr egymillió embert elbocsátanak, aztán lesz egymillió munkahely.
A falrahányt borsó sem a szesztartalmáról híresült el.
csikknorisz
Ne legyenek illúzióink, ezek nagyrésze 3 hónapos közmunkás "státusz". Lehet dobálózni a százalékokkal mondatonként huszonötször, arról viszont nem szól a fáma, hogy ezeknek hány százaléka hosszútávú, valódi munka valódi (értsd legalább minimálbér) bérezéssel.
sport50
nálunk is most indult 47000 munka.erdö takaritás 8orában plussz 1óra biciklizés oda vissza.papiron 71800.fideszes magánvalaki csinálja ha nem vállalod 3évig minden megvonva.jön a jó idő persze majd dec. jan semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.