Élesen bírálta közleményében a Hit Gyülekezete az új egyházügyi törvényt, amely szerinte "többségi diktatúrához" vezet és bizonytalanságban tartja az egyházakat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@senkifia68: és mit művel folyamatosan ifj. Hegedűs és b. neje, és kik mellett kampányolt egy rakás katolikus pap, egyenest a szószékről és melyik egyház mondatott misét Viktorkáért, fennhangon hirgdetve és invitálva a híveket a tömeges megjelenésre??
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Honnan tudod, hogy a hitgyülisek mennyire veszik komolyan a hitéletet és a Biblia erkölcsi tanait, vagy hogy milyen emberek valójában.
Fogalmad sincs az egészről, csak puffogsz össze-vissza, mert a jobboldali sajtó szerint SZDSZ-es kötődésű és minden baromságot elhiszel, amit feltálalnak Neked.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a kisegyházakba járó hívek túlnyomó többsége igazán mélyen hívő, tisztességes ember, akik soha nem vetemednének olyasmikre, mint tisztelt kvázi hívő politikusaink például.
Ismerek jó pár baptistát, metodistát személyes jó barátom és rokonaim is vannak köztük.
Minden elismerésem és rokonszenvem az Övéké.
Hitgyülist is ismerek párat.
Egy biztos, Ők nem divatból , vagy aljas emberi számításból járnak imaházba.
senkifia68
@silber13: Nekem nem azzal van bajom, hogy KI MELLETT, mert az szuverén döntése minden magyar állampolgárnak, hanem az, hogy HOGYAN!!!

És ez egyházfüggetlen!Sőt párt független!
Az különösen érdekes, hogy folyamatosan azt hallottuk, azt tanították hogy a demokrácia a többség akaratának érvényesítése a kisebbséggel szemben.
Ettől volt demokratikus az Antal és a Horn kormány, ettől volt demokratikus a Medgyessy a Gyurcsány és az Orbán kormány, csak azt nem tudom, hogy mitől volt demokratikus például a Bajnai kormány és mitől demokratikus a DK parlamentben!!
Megy itt a szarkeverés ezerrel!
Ezt az idióta dumát, hogy a TÖBBSÉG DIKTATÚRÁJA!!! Nyilván az!! Mert ha a többségnek hatalomban el kellene szenvednie a kisebbség rá nézve hátrányos érdekkülönbségét akkor azt anarchiának hívnák!!!
És attól még nem lesz más a demokrácia, hogy Barosso konkrétumok nélküli hivatkozását példabeszédként tálalja a balliberális hazai sajtó!
marlin2
@senkifia68: Tódi!! Csalódtam benned!!
Te tényleg nem tudod, hogy egy kormány mitől demokratikus vag mitől nem demokratikus??
Hát mit tanítanak (BE) nektek abban az "agymosodában"??
senkifia68
@marlin2: Valszeg azért, mert nem járok olyan helyekre.Te nyilván tudod, hát hallgatlak!
bosszants
Amibe még a Bazsarózsás Orbánseggnyaló Lacika sem tudott jogilag bele kötni abba egy jöttment senkiházi bele tud?
Már megint a nyúl viszi a puskát:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.