A kiskereskedelmi forgalom volumene 2012. januárban 0,6 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit. Nőtt a forgalom a 47 százalékkal részesedő élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes üzletekben és a 10 százalékát adó bútor és műszaki cikk üzletekben, viszont a 19 százalékos súlyt képviselő üzemanyagtöltő állomásokon csökkent - írja a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Lehet, csakhogy ők nem fogják azt a bevételt pótolni, amit az alacsonyabb jövedelműek nem költenek el. Bölcs mondás, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. :)
gabrella
@Fűzfánfütyülő Rézangyal: Ez Mo-on nem használatos.
adrenalink
@jancsipapa: Én sem gondolom, hogy több kaviárt esznek...
verőce21
Majd pont' a magasabb jövedelműek fogyasztottak több élelmiszert. Ez nevetséges statisztika, mikor ők esznek a legkevesebbet. :)
Levendula
A magas jövedelműeknek 2 szájuk és 3 segglyukjuk van
sport50
az hogy magasabb a jövedelmük nincs nagyobb gyomruk!mindennek az ára magasabb frt.ra persze hogy több a forgalom.különben nekik maradt a zsebükben a legtöbb a 16%al!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.