Az alaptörvény értelmében a köztársasági elnök személye sérthetetlen, "mi ehhez tartjuk magunkat" - közölte Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szombaton az MTI érdeklődésére, reagálva Schmitt Pál péntek esti nyilatkozatára.

Az államfő a plágiumügyével összefüggésben pénteken a közmédiának adott interjúban közölte: "Schmitt Pálként és köztársasági elnökként" is kiáll az igazáért. Bejelentette, hogy PhD-dolgozat írásába kezd, és bírálta a Semmelweis Egyetem szenátusát, amiért az ő meghallgatása nélkül döntött a húsz évvel ezelőtt szerzett kisdoktori címének visszavonásáról. Arra a kérdésre, megfordult-e a fejében, hogy miután megfosztották doktori címétől, lemond az államfői posztról, úgy válaszolt: "nincs összefüggés, véleményem szerint, bár sokan így értelmezik".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
Na, akkor erre vegyen mérget az összes fideszes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lópicigáspár
@Dr. Doktor Rézangyal: Szerinted szolizik? Vagy talán gyakran jár napos országokban?
silber13
Gabika! Ha te csak megszólalsz, az már felér az egész országot, súlyosabb esetben egész Európát érintő halálos sértéssel!
dr. prédikátor
Vajon nem mondott e igazat Kertész Ákos az elhíresült levelében?genetikai hulladékok vagyunk hogy nem merünk semmit tenni a cigus fecalicus és bandája ellen!!!kell nekünk egy tolvaj közt. elnök?Kell nekünk egy megalomániás miniszterelnök? kell nekünk egy kuszaszemű gazdasági miniszter??Úgy látszik kell! Mert megérdemeljük!!!
overdose1
@Fater59: Ez a tyúk egy nagy senki : de jól tud nyalni , hosszú a nyelve.
Csizmás Kond
Senki sem sérthetetlen, csak annak megfelelően kell támadni...
qwertt
Ezt a nyudgíjdívát sem a hatalmas esze fogja agyonütni.
Ennyi erővel a bűnözést simán lehetne legalizálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.