Schmitt Pál azt mondta: elnöki munkáját az alaptörvény és legjobb tudása szerint végezte, feladatának maradéktalanul eleget tett. De hozzátette, a jelenlegi helyzetben, plágiumügye miatt személye inkább megosztja a nemzetet, ezért befejezi a szolgálatát.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
@Hellcat: igen. legalább ilyenkor már, minden mindegy alapon lenne alázatos, rögtön változna a helyzet, sőt még meg is fordulhatna: az emberek elkezdenék sajnálni, az elesett mellé mindig odaállnak. ehelyett fenyegetőzik meg hazudozik tovább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Késő, megbecsülését, ha volt egyáltalában, teljesen végérvényesen,ő már elvesztette,
ez a szégyen az országon folyamatosan rajta marad, hogy ki képviselte az európai Magyar országot, az unióban.
Csizmás Kond
@keresztapa: Palinak olyan doktoria volt, mint az európai parlament 90%-nak.
Ő csak azzal tévedett, hogy a kirobbanás pillanatában hallgatott. Ha akkor kiálljon és bebizonyítsa, hogy azt a doktorit amit mástól másolt le nagy emberek hitelesítették és ugyanakkor mindenki ugyanígy csinálta ma nem ez volna a helyzetkép.
Hellcat
Azért ez a beszéd még tele van mocskolódással meg védekezéssel. Ő egy kurva fabatkát se tett rosszul félre ő maga a patyolat. Nagyon szánalmas.
zsolti
@Hellcat: igen. legalább ilyenkor már, minden mindegy alapon lenne alázatos, rögtön változna a helyzet, sőt még meg is fordulhatna: az emberek elkezdenék sajnálni, az elesett mellé mindig odaállnak. ehelyett fenyegetőzik meg hazudozik tovább.
Csizmás Kond
@Hellcat: Szerinted mit tett rosszul, amit az ő helyében és pozíciójában más másképp tett volna ?
Január
@keresztapa: Igen, a tiszteletet ki kell érdemelni.
Hellcat
@Csizmás Kond: A gyanú felmerülésekor tenni komoly lépéseket. Nem kiküldeni a szógyártót ,hogy bulvárkacsázza le azt az ügyet ami miatt mára a Schmitt szó eggyé vált a lopással gyakorlatilag és mint láthatod le is mondott a végén. Meg ne sajnáljam már szegényt, hogy aki korábban arról pofázik hogy a jogtalanul csalva szerzett előnyt büntetni kell, az a lopott doktorijával komoly anyagi előnyöket élvezett a mai napig. Lényeg a lényeg itt már mindenki tudja, hogy a Pali egy nagy kupac szarral se egyenlő, aki pedig még mindig hisz neki, hát azt csak sajnálni tudom.
Hellcat
@zsolti: Aki odament volna neki segíteni azt magával rántotta volna hidd el. Ha ezt a majmot valaki mosdatni akarja ma, annak az lesz a vége hogy ő is ugyan olyan sáros lesz.
Csizmás Kond
A tisztelet ma Magyarországon egy bizonyos réteg véleményén alapul. Ha olyan vezető kerül a székbe, hogy az a bizonyos réteg elégedett akkor mindeni hallgat, még ha a nyakát szorongatják is, ha netalán a választott vezető nem megfelelő azoknak akkor kezdődik az aláásás, a bujtogatás a félrevezetés és az egymás elleni acsarkodás.
Megvezetettek vagyunk, és ha ezt nem látjuk be akkor ismét szolgák leszünk.
keresztapa
@Csizmás Kond: Úgy tudatták velem, hogy a doktorit beosztottai írták, és ezt írta alá saját kezűleg. Tehette mert hallgatag beosztottaiban a beosztás, a fizetés, volt a fő szempont mint ahogyan jelenünkben is. 1984- ben a Los-Angeles olimpia politikai bojkottálásával elvesztette hitelét a sportolóknál. De MOB elnöke lett.
Csizmás Kond
@Hellcat: ..ezekre már mind válaszoltam.
bra048
A búvárkacsa csőre erősebb volt mint a Plagi bá hátsó fertálya, így az utóbbi nagy
csinnadratta közepette leeresztett. Jöhet a következő - észben erős- NER köztársasági
elnök.
Hellcat
Akkor érződik a rendszer bukása, mikor a nagyon fiatalok is tudják már hogy ez egy vicc ami itt van. Palinak pedig az általános iskolások is beszóltak már.
Csizmás Kond
@keresztapa: Az mindegy ki írta, olyan mint a bolti fog, az a lényeg, hogy ki laudálta...mer anélkül nem cím az a cím.
vukkocska
Nem ártatlanság védelme, hanem ártatlanság vélelme. Ezt tudnia kellene neki is és annak is, aki búcsúlevelét megírta.
Csizmás Kond
@vukkocska: A védelemben mi a kifogásod ?
vukkocska
Jaj macska. Egész mást jelent a büntetőjogban a védelem és a vélelem. A védelem, hogy Téged megvédenek valamilyen oknál fogva. A vélelem, az ártatlanság vélelme pedig azt jelenti, hogy senki sem tekinthető bűnösnek a bíróság jogerős befejeztéig, kvázi, az gondolják - vélelmezik -, hogy mindaddig ártatlan.Tehát ez az ártalatlanság vélelme. Az ártatlanságot a kislányoknál szokták védeni, ameddig tudják.
Csizmás Kond
Na akkor most kapaszkodj meg...
"Az ártatlanság vélelme (bűnösség vélelmének tilalma) alapján senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg (A Magyar Köztársaság Alkotmánya)"
"Az ártatlanság védelme és a védelemhez való jog
Alkotmány 57. § (2) A Magyar Köztársaságban senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg. "
keresztapa
@Csizmás Kond: Ami igaz az igaz, de a dicsőítés elvesztette varázsát, maradt a dicstelenség amire a társadalom nem vevő. KDNP szerit, de csak szerintük, micsoda
erkölcsi nagyságról tett tanúságot a lopása, más tollal való ékeskedése.
Atesz30
Hagy ne sajnáljam már. Egy vagonnyi pénzt kap havonta amivel nem kell elszámolnia meg sofőrt meg autót ...
dr. prédikátor
Az országgyűlés 99,7 százalék arányban elfogadta a skiccnyalipali lemondását!!!
keresztapa
@Csizmás Kond: Alkotmány 57. §-a helyébe, Magyarország Alaptörvénye XXII. cikk 2.alapján Senki nem tekinthető bűnösnek amíg a bűnt el nem követte, és azt már ő maga el nem hiszi hogy ártatlan.(Humor)
silber13
Őszinte szívből kívánom, disszertációját írja meg úgy, mint J.S Bach a "Kunst der fuge" urolsó remekművét...
Csizmás Kond
@silber13: Nem írja meg. Az aki ennyi ideig csak a magasztalás glóriájában fürdött, most egy ilyen megalázás elveszi az eszét.
ETA
Talán átgondolta mennyi időt is kell az új DR.-ira szánnia!! A baj, hogy még mindég nem látja be ,hogy lopott, csalt és a végtelenségig hazudik!! Igen a borító és az aláírás állítólag saját. Hogy lehet még mindég rá büszke, mikor egy sor sem az ő "szellemi" tevékenysége???
silber13
@Csizmás Kond: hát, lehet! Minden ellenkező szövegelés ellenére Beethoven sem írta meg a X. szimfóniáját, Balázs minden erőlködése ellenére. Hát akkor mit akarhat Plajbász?
Bugajakab
@Csizmás Kond: Szerintem már pisilni is csak a TEK-el tud. Ők fogják a fütyiét.
marlin2
@Csizmás Kond: Ártatlanság???
Tudni kellett volna..."...emelt fővel veszíteni!", ha az ügy kirobbanásakor azt mondja, hogy ez akkor igy volt szokás és élt csupán egy lehetőséggel, bocsánatos bün lett ,lehetett volna...a baj, hogy KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKKÉNT februárban is saját szellemi termékének(!) nevezte azt, amiről kiderült, hogy egy bolgáré, és egy németé!!
Az ügy kipattanása után még két hónapig "égette" az országot!! Meg hát ez a lemondás is, ... hozta a formáját, . . mindenki gonosz, mindenki hibás, mindenki tévedett, mindenki ok nélkül őt bántja, stb, de ő a tistaság a becsület, a supermen és majd megmutatja!! Kinek, és mit??
Azután a végén az a Jóisten!! Hát azt végképp nem kellett volna!! Isten nem szereti azokat, akik nem tartják be a tízparancsolatot!!
Az "ártatlanság vélelme" vagy ahogy az exelnök mondta a lemondásakor "ártatlanság védelme", ne mááá!!
Dulcinea
A legjobb amit tehetett, csak azt nem tudom miért kellett eddig húzni? Mindenesetre, a jelenlegi kormányt ez a lemondás rossz fényben tünteti fel! Ebből kifolyólag remélhetőleg nagyon sok fideszes elgondolkodik azon, hogy a következő választáson kire teszi a voksát!
Dulcinea
@Csizmás Kond: Hidd el nem a fideszre!
Dulcinea
@Csizmás Kond: Mikor eljön a választás ideje, mielőtt szavaznék azelőtt tudatni fogom veled.
Pipec56
De, tényleg kire szavazzunk, hogy a fityesz úgy járjon mint az MDF, SZDSZ, Torgyán Paraszt Párt, stb.? Sőt még alább! Szerintem már pártot is külföldről kell "vennünk". Melyik pártban bízhatunk idehaza? ...
Csizmás Kond
@Pipec56: ...ha így állsz hozzá már van egy amelyiknek hatszögű az emblémája...
marlin2
@Dulcinea: Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot.
A robot megkérdezi tőle:
- Mit kér, Uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, Uram?
- 168.
Ezután a robot elbeszélget vele a fizikáról, az orvostudományról és az űrhajózásról.
A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért később visszamegy a bárba.
Újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 102.
Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról.
A férfit még mindig nem hagyja nyugodni valami, ezért harmadszor is visszamegy:
- Mit kér, Uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, Uram?
- 33.
A robot közelebb hajol:
- 2014-ben is a Fidesz-re szavazunk, ugye...!?
Dulcinea
@Csizmás Kond: Ne haragudj, nem bántani akartalak, csak megmosolyogtató ez a vallatás:)) Ilyesmivel nálam nem mégy semmire, senki gondolatából nem parancsolok, szíved joga, hogy mit gondolsz felőlem vagy mit nem.
Bástya Elvtárs
"(...)a politika mindenkor csak az éhes emberek tülekedése, mely szükségszerűen magán viseli az élet gyarlóságát, s minden rendszer csak azért tör hatalomra, hogy párthíveit állásokba ültesse, ellenfeleit gyöngítse és eltiporja." (Kosztolányi Dezső: Édes Anna)
sokanvagyunk
Az úgy kezdődött, hogy egy vaddisznócsorda betört az elnöki rezidencia kertjébe...
vukkocska
@Csizmás Kond: megkapaszkodtam. Amit én idéztem, az a Btk. Amit Te írsz, arról fogalmam sincs, mert én az új alaptörvényt nem olvastam és nem is fogom. Schmitt szövege pedig a büntetőjoghoz kapcsolódott. Még mindig kapaszkodom.
overdose1
Legjobb tudása az volt amit a király mondott igy mindent aláirt olvasatlanul!
Csizmás Kond
@vukkocska: Kisróka, amiért te dacból, vagy akármiből a struccpolitika híve vagy azért még a valóság az valóság marad, vagyis ha Schmitt ügye a büntetőjoghoz tartozik akkor l helyett d.
...amúgy a szöveg értelme ugyanaz és a törvénycikely is ugyanaz csak a véleményezés és a védelem aprólékos megmagyarázása végett van külön kiemelve.
vukkocska
@Csizmás Kond: Te már csak tudod. A strucclány szerepét pedig inkább Te játszod.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...s akkor mos haragszomrádat játszunk ,...:)
vukkocska
@Csizmás Kond: én biztos nem, nem abból a fából faragtak. :) Meg ahhoz a mi párbeszédünk kevés is lenne. :)
dr. Darthon1
Felesleges a vitátok, mert védeni azt lehet amiről meg vagyunk győződve, hogy jó. Vélelmezni pedig kötelező amíg a Bíróság ki nem mondja az ellenkezőjét. Tehát védeni is pont addig kell. Viszont ez csak a BTK alapján érv. A bizonyítás itt már többszörösen megtörtént, csak még nem mondta ki hatóság. De különben is majd amikor a PHD fokozatát megkapja Plagi Bácsi, akkor mindenki hasra fog esni előtte, addig pedig ne vitatkozzunk! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.