Schmitt Pál azt mondta: elnöki munkáját az alaptörvény és legjobb tudása szerint végezte, feladatának maradéktalanul eleget tett. De hozzátette, a jelenlegi helyzetben, plágiumügye miatt személye inkább megosztja a nemzetet, ezért befejezi a szolgálatát.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
@Hellcat: igen. legalább ilyenkor már, minden mindegy alapon lenne alázatos, rögtön változna a helyzet, sőt még meg is fordulhatna: az emberek elkezdenék sajnálni, az elesett mellé mindig odaállnak. ehelyett fenyegetőzik meg hazudozik tovább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: Kisróka, amiért te dacból, vagy akármiből a struccpolitika híve vagy azért még a valóság az valóság marad, vagyis ha Schmitt ügye a büntetőjoghoz tartozik akkor l helyett d.
...amúgy a szöveg értelme ugyanaz és a törvénycikely is ugyanaz csak a véleményezés és a védelem aprólékos megmagyarázása végett van külön kiemelve.
vukkocska
@Csizmás Kond: Te már csak tudod. A strucclány szerepét pedig inkább Te játszod.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...s akkor mos haragszomrádat játszunk ,...:)
vukkocska
@Csizmás Kond: én biztos nem, nem abból a fából faragtak. :) Meg ahhoz a mi párbeszédünk kevés is lenne. :)
dr. Darthon1
Felesleges a vitátok, mert védeni azt lehet amiről meg vagyunk győződve, hogy jó. Vélelmezni pedig kötelező amíg a Bíróság ki nem mondja az ellenkezőjét. Tehát védeni is pont addig kell. Viszont ez csak a BTK alapján érv. A bizonyítás itt már többszörösen megtörtént, csak még nem mondta ki hatóság. De különben is majd amikor a PHD fokozatát megkapja Plagi Bácsi, akkor mindenki hasra fog esni előtte, addig pedig ne vitatkozzunk! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.