Vélelten meglőtte 10 éves társát egy gyerek a fővárosi lőtéren.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szaboria1: Akkor rossz lövő...mert csak egyet talált el...:)
bosszants
Azt hittem nincs egy bizonyos nívó alatt de amint fentebb olvasom, van!
szaboria1
@Csizmás Kond: Te adtad az ötletet netalán a propinak, hogy ne legyen negatív bejelölés néha igazán meg érdemelnéd.
kumming
Nem az a baj, hogy 10 évesen lőnek. Már ebben a korban el kell kezdeni. De hogy iskolában alakítanak ki lőteret, hát az nem semmi. Hogy kaphattak erre engedélyt?
Csizmás Kond
@szaboria1: Nem én adtam mert amúgy sem szeretem a jelölgetést.
A téma pedig egy baleset, amit most én bárhogy értékelek annak kimenetelét nem fogja megváltoztatni. Tudom, hogy mind amolyan jófiú csak pozitívan és mindet átérezve szabadna értékelni, viszont az itt csak álca. Most sajnálkozik mindenki hogy juj de nagy tragédia máshol meg büdösmittudomit kiabál...
És hogy bővebben is kifejtsem véleményemet, hibás úgy az edző mint a gyerek és annak szülei.
Az edző mert nem tanította meg eléggé, nem ügyelt fel megfelelően, a gyerek mert nem volt figyelmes és nem úgy használta a fegyvert ahogy azt tanították, a szülő pedig azért, mert az is lehet, hogy a gyerek nem volt elég érett ilyen gyakorlatokra de engedte.
darwin
@Csizmás Kond: Én közel negyven éve jártam lövészversenyekre ,9 évesen kezdtük,de csak fegyelmezett gyerek jöhetett.Olyan,akire az edző rákiáltott és lemerevedett,abban a pózban ,amiben volt.Nem kérdezhette senki,hogy miért,mert abban a pillanatban repült.És szó nélkül céloztunk kinyújtott kézzel a súlyos vasalóval 20 percen át.Tehát nem a gyerek volt az éretlen,hanem a szabályok nem voltak behatárolva,vagy az edző rosszul választott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.