Több új tényállást is rögzített az Országgyűlés az április közepén hatályba lépő szabálysértési törvényben, így például a jogosulatlan címhasználatot, az engedély nélküli gyógyszerkészítést és -forgalmazást, és a tiltott fürdőzést.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
És még egy csomó egyéb dolog: www.hirado.hu/Hirek/2012/04/10/21/Szabalysertes_lett_a_jogosulatlan_cimhasznalat__errol_is.aspx
Lassan már fingani is szabálysértés, vagy bűncselekmény lesz. Ezt meg pl. hogy kell érteni? :
"Kimondták azt is, hogy az engedély vagy bejelentés nélkül végzett élelmiszer-előállítás vagy -forgalmazás szabálysértésnek minősül." Megbírságolják Maris nénit, ha elad pár tojást a szomszédnak?
Oda jutunk már, hogy az egész ország lakosságából potenciális szabálysértő lesz, mindenki hordjon magánál mindenhol legalább 50 ezret, mert sose tudja, miért és mikor fogják megbírságolni.
kkalman
Ezeknek elgurult a gyógyszerük.Ha a tyúkjaim tojnak annyi tojást, hogy el is adhatom, akkor a tyúkokat büntetik meg tiltott élelmiszer előállítás miatt?
Sil
Élelmiszer-előállítás a disznóölés?Akkor sok vidéki fizethet.

Pár érdekes foto milyenek is lehetnek jövőben az újságok a 4es kép aszem ide ép aktuális:
www.keptelenseg.hu/keptelenseg/ujsagok-a-jovoben-59899

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.