Az új vasúti menetrend visszavonását és a felelős államtitkár lemondását követelte vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján Lukács Zoltán, az MSZP frakcióvezető-helyettese. A hétfőn életbe lépő új menetrend szerint országszerte 410 vasúti járatot törölnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
hogy mit? nem ugyanez az MSZP zárta be ugyanezeket a vonalakat (meg még többet is) pár éve? ezért nem lesznek sohasem újraválasztva, ezek még hülyébbnek néznek minket mint a Fidesz.
silber13
@zsolti: nem teljesen. Jóval kevesebbet zártak be! Ezek a fatökűek nagy örömködve megnyitották, már csak a népszerűség kedvéért, most meg a sokszorosát zárják be.
nahát
Mondjon le. A vonalbezárásoknál, akkor az ő államtitkáruk vagy miniszterük lemondott ? Barmok!
silber13
@nahát: nem mondott le. Így igaz! Viszont 2-3 tucat akkori vonalbezárást még véletlenül se hasonlíts össze 410 most bezárandóval.
szaboria1
2009 -ben mit össze fröcsögtek a fideszesek mert olyan vonalakat akartak bezárni ami utasokat is alig szállított. Nagy csinnadrattával újból indítottak vonatokat de ahogy látni lehet rájöttek megint be kell zárni mert nincs kihasználva. Napközben 10 és 14 óra között igen gyér az utas forgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.