Egy kapcsolódó vizsgálat során bukott meg az a vagyonvédelmi vállalkozás, amely eltitkolta bevételeit, feketén foglalkoztatta az alkalmazottait, és a cég ügyvezetője magánokirat hamisítást is elkövetett. A társaság több mint 141 millió forint áfát nem fizetett meg, 800 alkalmazottját pedig be sem jelentette - tájékoztatta lapunkat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@nyanya001: Bizony a fiamék is akkor jöttek rá be sem jelentették őket amikor a falszámoló biztos megkereste őket, hogy kaptak a bérelszámoló igazolást. Még én is azt hittem tisztességes a cég mivel minden járulékot levontak tőlük csak ép nem utalták tovább. Valahogy jobb volt régen mindenki aláírta a fizetési papírját kapott előtte egy bérelszámolást., volt egy munkakönyv most meg kisült, hogy a munkaszerződési papír is csak kamu volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
- Már megint azok a rohadt multik!!
- Mert azok kaptak még adókedvezményt is!!
- Meg, mert azok korrektül bejelentik a munkavállalókat, meg adóznak is rendesen!!
- Na de kiviszik a hasznot!!
- Náná, majd odaadják a zOrr bánnak!!
marlin2
@alfás: Csaknem te is a Reneszánsz Rt-nél dolgozol??
Dr. Akula
@alfás: hol fizetnek 150 ezret? Már megyek is oda!!
barew7
A mindenkori politikai vezetés ellenérdekeltsége, (a rejtett hálózatok érdekei, a gazdasági összefonódások stb.) miatt Magyarországon az utóbbi két évtizedben nem volt, és valószínűleg nem is lesz hatékony kormányzati szándék a feketegazdaság megrendszabályozására.
Bástya Elvtárs
@alfás: Az rendben! Én a munkadóra gondoltam! Fillérekért vállalja be a melót! A kunkurencia álla leesik... Ennyiből?!
A megrendelő vigyorog, mert ugye nála a LEGÓCSÓBB AJÁNLAT visz..., meeeé ócsó oszt jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.