Szerettem volna jobbá tenni a környezetem, meg sem fordult a fejemben, hogy ezért egyszer meg fognak büntetni – panaszolta el a Blikknek Bodnár Pál, aki mintegy 18 éve elégelte meg, hogy félreeső dunavarsányi utcájukban nincs járda, ezért úgy döntött: portája előtt megépíti magának.

Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Politikusaink azt akarják elérni,hogy senki ne csináljon semmit! Úgy mint ŐK.
Büntetni orrba szájba az a fontos! Nálam nincs járda de nem is lesz, azért,hogy megbüntessenek. Néha megkapálom tapossák a sarat aki arra jár!
kkalman
Az helyett, hogy más is azon buzgólkodna, hogy szebbé tegye a környezetét, van aki azt basztatja, aki tesz valamit érte. Ha más nem, akkor a hatóság bünteti a hivatalosan nem létező járdán való parkolásért.
Magyarország, így szeretlek!
Don Marcus Hibiscus
Héékás! :) Már volt egy ilyen hír,kommenteltem is.Nem baj,idemásolom :)
Don Marcus Hibiscus
A szabály az szabály :) Gondolom nem ugyanaz a körzeti megbízott járkál ott,aki már negyven éve,hanem más és más rendőrök.Honnan kéne az éppen arra járó rendfenntartónak tudni,hogy mi van,hogy van?Főleg úgy,hogy ki van adva,hogy minél többet büntessenek.Nem védeni akarom a rendőröket,mert nem érdemlik meg szerintem :) De akkor is.

Tudtommal a munkaügyi felügyelőség megbüntethet akárkit,aki fűnyírózik,vagy fű kaszál,láncfűrészel és nem használja a hozzá való védőfelszerelést,valamint nincs rá jogosítványa.A parlagfű nem írtása miatt is büntetnek és ha bizonyos méteren belül fát ültetsz a szomszéd háza mellé. És még sorolhatnám azokat a dolgokat,amihez látszólag(és sokszor valóban) semmi közük a "szerveknek" és mégis büntethetnek.
bosszants
Kerítést vissza tenni, járdát feltörni és a rendőröket a kerítés alapba bebetonozni, akkor nem lesz gond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.