A miniszterelnök nem érti, miért nem lehet már tárgyalni a hitelről. Európa hanyatlik, de Magyarország példát mutat. Az új adók a válságadók helyett kellenek. Orbán Brüsszelben magyarázta a kormány új adóterveit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Te hülye gyerek! Brüsszel nem azt kéri, hogy adókat emelj, és naponta újabb és újabb adókat vezess be, hanem, hogy állítsd talpra a gazdaságot, akár úgy is, hogy nektek, baromarcú politikusoknak, és barátaitoknak, családotoknak nem osztogattok ész nélkül milliárdokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ja! Valamiből pótolni kell az ellopott milliárdokat!
marlin2
Szegénykémet az a csúnya "Brüsszel" arra "kényszerítette, hogy a szegények 0%-os adóját 16%-ra emelje, és a gazdagok 32%-os adóját 16%-ra csökkentse!! Mindezt az igazságosság(?) jegyében, és evvel több mint 500 milliárdos lyukat üssön a költségvetésben!! (ez két év alatt már több mint 1000 milliárd)
A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!! VAGY MÉGSE??
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!! Az anyád picsája az kényszeríti az új adókat!Amit elloptatok velünk fizettettetitek meg!!!
C I G U S F E C A L I C U S!!! T A K A R O D J!!!
gabrella
Arra nem kényszerít Brüsszel véletlenül,hogy a válságban magatoknak nem adjatok akkora pénzeket és egyéb juttatásokat???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.