Az NGM máris elkészített egy év közi adócsomagot, amiben megsemmisítenék a 98 százalékos végkielégítés-adót, noha azt a Fidesz határozottan megtartaná. Jól megbüntetnék azokat, akik többet keresnek az átlagbérnél, de ezt nem közlik a cégükkel.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Csámpás szem, tán menni készülsz valahová, hogy ilyen sürgős a 98%-os törvény eltörlése?
Ahová menned kellene, Sopronkőhida, Vác, Szeged, ott nincs szükség a milliókra. Megígérem, teljes éllátást kapsz, ha odakerülsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Lehet hogy rosszul gondolom, de nekem az az érzésem hogy a fidesz is eltörölné, most csak jó fiúknak akarnának látszani a zemberek szemében azzal hogy nem... aztán csak engednek a vajda jobb kezének akaratának...
szaboria1
@yazo64: A kifli csücsköt zabáló nagyasszonnyal majd közlik félre értette a dolgokat. Neki még nem esett le , hogy ha esetleg neki is mennie kell akkor rosszul járna.
orogordog
fidesz tolvajbanda 2/3 szavazok itt a szar egyétek még meleg, vagy még manna van. Végkielégítéssel akartok lépni, süllyed a hajó?
silber13
@kkalman: kenyérre és vízre teccik gondolni? Avagy sózott heringre, víz nélkül?
kkalman
@silber13: Nagylelkű leszek. Meghagyom a választási lehetőséget néhány feltétellel. A kenyérnek két hetesnek kell lennie, a víznek, mert ivóvízről van szó 30 fokosnak, a torokgyulladás ellen. Ha ez a menü nem tetszik, lehet választani a heringezett sót víz nélkül.
Dr. Akula
Kismocsok, hova ez a sietség??? Az anyád pitlákját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.