Tizenkét éves kortól büntethetők lennének az élet elleni bűncselekmények elkövetői, büntetnék a családon belüli lelki bántalmazást és a termőföld jogellenes megszerzését, új bűncselekmény lenne a gazdasági csalás, és szigorúbb büntetés vár a visszaesőkre - többek között ezeket az újdonságokat tartalmazza a büntető törvénykönyv tervezete. A kormány már elfogadta a dokumentumot, amelyet pénteken a parlamentnek is benyújtott, és ha megszavazzák, akkor 2013-ban, egyéves felkészülési idő után lépne hatályba.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Engem a kormány bántalmaz lelkileg és folyamatosan.Hogy lehet ellene védekezni?@dr lóherre:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
darvin: b@szd meg, úgy lehet védekezni ellene, hogy ne szavazz soha többett ezzekre a f@sz lelki bántalmazókra.
bosszants
Basszus, megyek hétfőn Miskolcra és keresek egy ügyvédet feljelenteni a kurmányt a lelki bántalmazásom miatt!
silber13
@bosszants: na de mán annyit lelkibántalmaztak össze, meg vissza mindenkit hogy időszerű lenne a TEK mellé egy LELTEK csapatot is létre hozni! Ők lennének a LELki Terror Elhárító Központ, akiknek alapvető feladatuk lenne a lelkiterrorelhárítás!
silber13
És itten is lenne valamilyen fityiszes " három csapkodás " nevű törvény? És mi lenne a bünti? És a fenti esetben mire ítéltetik majd az a néhány kormányzati, visszaeső lókötő, akik előre megfontoltan, sorozatban és főként visszaesőként követik el az egyének ill. nagyobb tömegek, lelkibántalmazottak napi szintű lelkibántalmazását?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.