A Fidesz továbbra is azt kéri, hogy bizonyítékokkal támasszák alá, hogy másolás nélkül készítette Gyurcsány Ferenc volt szocialista kormányfő a szakdolgozatát - közölte a párt szóvivője pénteken.

"Nagyra értékeljük, hogy a Demokratikus Koalíció fontosnak tartja Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának ügyét, de sajnálattal vesszük tudomásul, hogy csak beszélnek róla, de a bizonyítás terén semmi sem történik" - írta Selmeczi Gabriella az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint olvasható, a Fidesz továbbra is azt kéri, hogy "kétségbeesett vagdalkozás és gyanúsítgatás helyett bizonyítékokkal támasszák alá, hogy másolás nélkül készítette Gyurcsány Ferenc a szakdolgozatát, ugyanis eddig minden bizonyíték a plágium mellett szól".

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy pártja a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás folytatásaként értékeli, hogy a Pécsi Újság szerint a korábbi hírekkel ellentétben mégis megvan a Pécsi Tudományegyetem Földrajzi Intézetében Gyurcsány Ferenc sógorának, Rozs Szabolcsnak az 1980-ban írt szakdolgozata.

Vadai Ágnes úgy fogalmazott, nem lepődött meg, amikor hirtelen előkerült "valami", amit Rozs Szabolcs szakdolgozatának mondanak, sőt abban is biztos, hogy hamarosan ugyancsak megtalálnak majd "valamit", amire ráfogják, hogy Gyurcsány Ferenc szakdolgozata.

A Hír TV Célpont című műsorában múlt pénteken az hangzott el, hogy négy évvel Gyurcsány Ferenc előtt majdani sógora, Rozs Szabolcs a volt miniszterelnökével megegyező címen adott le szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskolán.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Selmeczi meg fordítva ül a lovon: azt követeli pártja nevében, hogy Gyurcsány bizonyítsa be, hogy nem plagizált! Szegény 3 agysejtű (2 elég az evés-ivás-szexeléshez, a harmadik meg azért van, hogy ne fossa össze a lakást! A tyúknak 2 agysejtje van...)!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
- úgy tudom a vádlónak kell bizonyítani..., vagy nem???
- a fityesz körül talán rendben van minden?
a Pepita
Épületes olvasmány lehet Dajcs Tompi tízenvalahány év alatt abszolvált diploma munkája ...
Hókuszpók
Érdekes, nyalipaliét nem várták! Persze abban biztosak voltak, hogy plagizált, ugye?
hupikék
Kancácska, kedces!
Én cak akkor keresek ekkora vehemenciával valamit, ha tudom, hogy azt én loptam, vagy lopattam el, és az én vagy a pártom páncéljában lapul. De ha nincs meg, honnan tudják, hogy egyezik a sógoráéval??? - Ja vagy a címe ugyanaz -?!
IGEN! Tavasz címmel akárhány költő írt versret, vagy Téli táj címmel sok festőművész festett képet., és egyik sem plagizált.
Tomopika, pedig úgy lett miniszter, hogy diplomája sem volt. Már miniszterként diplomázott. És szeretném én látni azt a tanárt, aki egy minisztert meg mer buktatni.
senkifia68
Gabesz! Hülye vagy?
Már hogyan bizonyítaná amikor nem is volt! Jó hogy nem biztatod arra, hogy gyorsan írjon egyet! A Heller megmondta, nem összevissza hebegni, habogni kellene Fletónak, hanem elmondani, hogy miről szólt a szakdoli. Ő ugyanis 1951-ben védte meg a sajátját, de ha kell pontosan eltudja mondani minden részletét.
Havas Henrik meg röhögve vágta rá, hogy "már hogyan emlékezne rá amikor nem is látta!' Kálmán Olga pedig a szemébe vágta, hogy neki nem kell keresnie az övét mert tudja, hogy hol tárolja!
Hát persze, hogy nem plagizált! Ahhoz írnia kellett volna! De nem hogy nem írt, még gyakorlatot sem tett, mert az egyetem KISZ titkáraként nagyon sok dolga volt!

Basszus! Minden mondatom vagy liberális értelmiségi vagy baloldali politikustól hangzott el! Most akkor hogy gyalázzam a FITYESZ-t? Orbán takarodj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.