Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök társszerzője egy Nobel-díjas amerikai közgazdász könyvének – közölte a Demokratikus Koalíció (DK) vasárnap.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sasi1115
@senkifia68: Nem lesz ügy!
Olvasd tovább figyelmesen az általad megadott linket!
Egy kivételével mindegyik fejezetnél szerepel valami Ferenc Gyurcsány.
Nem a link linkel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Természetesen! Ha@senkifia68: nem tudná Orbán Vitya félelmetes, magasröptű gondolatai és útmutatásai nélkül A. Einstein legendás egyenlete nem is létezett volna! Sőt, megkockáztatom: maga Einstein sem!!! :-)))))))))
senkifia68
@silber13: Miért beszélsz mellé vélemény nyilvánítás helyett?
Láttad a linket és a megjelent könyvet?
sasi1115
@senkifia68: Nem lesz ügy!
Olvasd tovább figyelmesen az általad megadott linket!
Egy kivételével mindegyik fejezetnél szerepel valami Ferenc Gyurcsány.
Nem a link linkel...
senkifia68
@sasi1115: Az egyik linken valóban megtaláltam, de a könyv borítóján és a szerzők felsorolásában a másikban sincs.
Ez valami "közreműködött még" státuszban elmegy, de ha tényleg társszerzője lett volna akkor ahogy a másik háromnak, az ő neve is ott szerepelne.

1989-ben Menahem Golan Budapesten forgatta a 'Filléres opera' című zenés filmet.
Raul Julia játszotta Bicsak Mack szerepet. A börtön jelenetben mint statiszta én voltam a börtönőre. Ott voltam a film több epizódjában de ettől még nem tartottam magam Raul Julia színésztársának.
sasi1115
@senkifia68: A statiszta az statiszta, a társszerző az társszerző, és nincs de!
Gerjeszted a népet aztán magyarázkodsz. Nem írták le az összes társszerző nevét, ennyi. Mert van olyan rész amit öten és van olyan amit hatan követtek el, de a címlapon szereplő 3 figura a szerző, a többiek a társszerzők.
books.google.hu/books?id=DNK9QH4WqtwC&pg=PR16&lpg=PR16&dq=Regulating+Regulating++Competition+in+Stock+Markets+authors&source=bl&ots=64yFirqelx&sig=c3w7Y35Mts0hPRJKRaelZS2C3NQ&hl=hu&sa=X&ei=BMinT9q7CufQ4QTTsI2uCQ&ved=0CIMBEOgBMAM#v=onepage&q=Regulating%20Regulating%20%20Competition%20in%20Stock%20Markets%20authors&f=false
Ha gondolod, bele is olvasgathatsz, meg is nézheted, mivel a könyvben is ott a neve csak éppen néha rosszul írva (pl. az első borító után a bevezető rész IV. oldalán Ference Gyuresány (ja, az nem is ő igaz?), vagy a fejezetek elején pl.: a 3. oldalon a Viktoria Dalko és a Michael H. Wang közé szúrták be a közreműködött még kategóriát. Azok pedig szerzőként szerepelnek, így ő minimum társszerző. Van kis különbség a főszereplő, a mellékszereplő és a statiszta között. A statiszta nem színész. Érdemes a részletekre figyelni.
Crazy Globe
@sasi1115: Így igaz,.a társszerzők az impresszumban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.