Balogh Tibor gyöngyösi rendőrkapitány szerint Gyöngyöspata a megye legbiztonságosabb települése. A kijelentés után az ATV újabb rágalmakkal illette a polgármestert.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@feri57: Azért ez a kis sztorid több sebből vérzik egy picit. Nem beszéltem még magyar emberrel, aki bármilyen cigánnyal kéz a kézben járt volna iskolába! Nem ismerek magyar embert, aki lepusztítja a maga portáját, kertjét, oda szarik, ahol éppen éri!
A tv-ben nyilatkozó idős emberek, akik felpanaszolták, hogy rendszeresen megtámadják őket az utcán a cigányok, nem is gyöngyöspataiak voltak ugye? Ugyanezen asszonyok, akik pogácsát és teát hordtak a gárdistáknak és még a házaikba is behívták őket, szintén nem helyiek voltak?! A Gyöngyöspatai üdülő illetve kikapcsolódó övezetet kifejezetten a magyarok pusztították le, hogy legyen mit a cigányokra kenni. Na ne már!
A munkalehetőség nemcsak a cigányoktól van elvéve, hanem a magyaroktól elsősorban, tekintve, hogy a cigányoknak nem lételeme és nem szíve vágya a munka!
(kivételek persze vannak, de mint tudjuk kevés és a cigány mindenhol persona non grata, lsd. Canada)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@esdi: Ez igaz. Még felső tagozatig is kevesen jutottak el, nemhogy nyolcadikig. Gondolom, ez nem csak a mi iskolánkban volt így.
feri57
csikknorisz:...

A Kádár rezsimben valóban kevés cigány végezte el a nyolc osztályt az átlag 5-6-7 osztálynál leragadt. Viszont a kommunizmusban nem volt a cigányok részéről fontos a szakma, mert szükség volt a segédmunkára a kubik munkára ezeket a feladatokat viszont szorgalmasan ellátták. A kommunizmus nem nevelte ki a cigányok iskolázottságát, nem érdekelte, most viszont a kárát lássák.
Ma már sok cigány diplomás van munka nélkül, de van a nagy többségben is többdiplomás munkanélküli segélyen.
Az integrációról meg annyit, hogy míg a nagy többség megkereste az átlag keresetet a cigányok annak a tört részét kapta fizetésként amiből még a létfenntartásra se volt elég, míg mi vásárolhattunk gépeket és félre is rakhattunk a romák még a téli tűzifát se tudták megvásárolni olyan kevés fizetéseket kaptak így nem lehet integrálódni.
patrióta01
@feri57: De mikor a magyarok több száz milliárd forintot adnak a fajtádnak "integrációra" ami kidobott pénz az nem baj, akkor nem vagyunk nácik, meg fasiszták?
Nem kell dolgoznotok csak ültök a kocsmában és kapjátok a pénzt tőlünk,
a törvények titeket védenek, ki van nyalva a seggetek mert orbánék kinyalják! De tudd,
szinte minden országban utálnak titeket! (Ezek szerint a világ 80% náci?)
moiszikf
@feri57: Nem kell minden elhinni,a különböző roma szervezeteknek!
feri57
patrióta01:...
De mikor a magyarok több száz milliárd forintot adnak a fajtádnak "integrációra" ami kidobott pénz az nem baj, akkor nem vagyunk nácik, meg fasiszták?
Nem kell dolgoznotok csak ültök a kocsmában és kapjátok a pénzt tőlünk,
a törvények titeket védenek, ki van nyalva a seggetek mert orbánék kinyalják! De tudd,
szinte minden országban utálnak titeket! (Ezek szerint a világ 80%

Amit a cigányokra szántak több száz milliárd forintot azt mind a nagy többség pályázta meg és elsikkasztotta,bizniszt csináltak a cigányokra szánt pénzekből. ha csak 0,1 % át kapják meg a cigányok, már nem ilyen kaotikus állapotok uralkodnának.
A fajtádnak nem kéne el lopni a romákra szánt milliárdokat!!!
feri57
patrióta01:..Te ne4m vagy nácikuruc bűnöző?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.