Magánterületen, többek között Juhász Oszkár polgármester földjén dolgoztatták a közmunkaprogram résztvevőit Gyöngyöspatán - állítják az atv.hu által megszólaltatott munkások.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
A Horthy korszakot éltetőknek természetesen bejön a cselédvilág nosztalgiája, feltéve ha nem önmaguk benne a cselédek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Felettébb kíváncsívá tettél, gondolom most jön a mese a zsidókról.
bosszants
@Dr.luigilongo60: A mai világban ahol a tőzsdén bárki vehet részvényt bizony kiderülhet, hogy a fidesz által ajnározott OTP és MOL sem magyar hanem multi!
csikknorisz
Heón tilutoá üket oz gyimilcses géptül, menének vala dolgozóoá, de meloá nem tetszene vala nékik. Elmenének hát panaszoá, munka rossz szagoá lévén nékik. Heón tagadoá, ü gyimilcsit szedék vala. Szavahihető romákoá mondák, Heónt cáfolák vala, nékik mondá átévés, milyen jó hír vala, múlt héten narancsgyimilcses bógármestert sározni vala. Átévés mondá: legyen hát, oszt lészen.
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Ha már mesét említettél,akkor én azt mondom: Aki nem hiszi,járjon utána!

Apropó,zsidók. Nem értem,miért baj az,ha azt taglaljuk,hogy a globális politika és pénzvilág élén,túlnyomó részt zsidók vannak. Miért azt mondják,hogy "antiszemita" miért nem azt,hogy "irígy"?
1. Ez csak egy statisztikai adat,mint pl. az,hogy minden ötödik ember a földön kínai. A kínaiak ezen nem hisztiznek.
2. Engem szétfeszítene a büszkeség,ha ezt a Magyarokról lehetne elmondani! Mit kell ezen megsértődni?
silber13
@moiszikf: 12:20 : azok a szerzők és műveik dehogy mentek a süllyesztőbe! A szerzők az akkori rendszer áldozataivá minősítették önmagukat, akkori műveik pedig megtalálhatók szinte majdnem minden könyvtárban.
kedwes
Sajnos még nem tartunk ott!
Valamikor még a múlt évezredben láttam egy Kínai rajzfilmet. A történet igen egyszerű, bárhol megtörténhet.
Egy kisebb területen a Sárkány az úr. Aki sanyargatja a népet, adókkal, robottal, szolgasággal. Mindig akad egy vállalkozó szellemű ifjú, aki megvívna a Sárkánnyal, de minden esetben – úgy tűnik - alul maradnak. Mikor is a legkisebb testvér indul neki a harcnak. Meg is öli a sárkányt, de amint meglátja a kincs tárolót, kezd átalakulni Sárkánnyá. Csak úgy tud ettől megszabadulni, ha a kincses kamrát lerombolja, így ember marad.
Sajnos, aki ma Magyarországon feljut a vezetésbe felveszik a Sárkány bőrét!.
Nincs ma Magyarországon olyan személy vagy szervezet, aki ki tudná húzni a népünket a bajból. Ennek első számú akadálya a Sárkánybőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.