2012. február-áprilisban a munkanélküliek létszáma 496 ezer fő volt, ami az egy évvel korábbihoz hasonló, 11,5 százalékos munkanélküliségi rátát eredményezett. A férfiak munkanélküliségi rátája az előző évhez képest nem változott, a nőké 0,4 százalékponttal emelkedett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Úgyan kalács?Akik kiestek a regisztrált munkanélküliekből arról nem szól a fáma fideszes úrak? ehhez kell egyetem? 500-ezerrel nőt a munkanélküliség 2 év alatt , a Pannon 2000 embert küldött el az új adó miatt!Matek 1.
coyote3
Tegnap elnéztem ezt a félbolond vekkert, hogy fényezte magát a viktortv esti adásában. Ott azt modnta , hogy jelentősen csökkent :) Mondjuk azt "elfelejtette", hogy a nyilvántartott munkanélküliek száma csökkent, hisz kiestek a rendszerből. De még ez a szám is csalóka, hisz a közmunkaprogram nem valódi munkahelynövelő. A többi stimmel...:)
Levendula
Sőt, aki eddig dolgozott, az is munkanélkülivé vált...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.