Nem ütötte szíven az [origo] által megkérdezett fideszes országgyűlési képviselőket a Tárki közvélemény-kutató legújabb jelentése, amely szerint a kormánypártok népszerűsége két évvel a kormányalakítás után az MSZP szintjén áll. A politikusok szinte egyöntetűen azt mondták: a szocialista kormányok öröksége után csoda, hogy Magyarország még nem jutott a görögök sorsára, a kormányt pedig az elmúlt két évben árvizek, aszály és az árfolyam-ingadozás is húzta. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Úgyan már magukban kellene keresni a hibát mert ott van:kormányzás 1,bukta
Hellcat
Még mindig képesek a szocikra kenni...nemsemmi :D Azthittem már váltottak az EU-ra...
csikknorisz
Szerintem az ufók, sőt mi több, egyes molylepkefajok párzási szokásai, valamint a csernobili radioaktiv anyagok felezési ideje is komoly szerepet játszhattak ebben. Kivéve a Fideszt, természetesen.
sport50
azt is a szocialistákra lehet fogni,hogy most miattuk gazdagodnak,és gazdagíthatnak meg ismerősöket,barátokat,stb.és az a legszebb az egészben,hogy így is van!!hiszen ők vannak kormányon.
nyanya001
Ezek a szocik képesek voltak árvizet okozni meg aszályt,
azért ezt nem hittem volna róluk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.