Magyarral lefordítva annyit tesz, kocka köröm, de ha ezt halljuk, mindenki a jól bevált, szögletes végű körmökre gondol. Ezt a körömformát egy olasz Crystal Nails-es házaspár fejlesztette ki, majd szabadalmaztatta. Az új "kubenail" sajátossága, hogy nem csak hosszúsága és szélessége, hanem bizony mélysége is van, mint egy kis három dimenziós kockának. Körülbelül úgy néz ki, mintha a tűzőgépből kivettük volna a kapcsokat és a körmünk végére ragasztottuk volna, majd a kívánt színű lakkal átmentünk volna rajta. De nem, ez annál sokkal összetettebb! Az új körömforma elkészítéséhez külön tanfolyamot kell elvégeznie a szakembernek, ahol megtanulja használni a – külön ehhez a formához készített – speciális sablon és alátét használatát. Ilyen tanfolyamra már ma is tudunk jelentkezni a Crystal Nails honlapján. Mit szóltok hozzá? Ti kérnétek ilyen körmöket magatoknak a szalonban, na persze nem ilyen hosszban...

Forrás: koromvarazslo.hu
Feltöltő: beácska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Kocka köröm után jön a kocka fej és a kocka agy.
qxy
@zetor: nehéz nehéz de kurva sok ráfér
batukán
Ilyen körme lenne az asszonynak, igencsak meggondolnám, mikor megyek haza, még a nyújtófánál is rosszabb egy ilyen körmű házisárkány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.