Havonta közel egymillió forintot fizet a Miniszterelnökség azért, hogy Orbán Viktorról művészfotók, művészi igényű fotódokumentáció készüljön. A fotózásra Burger Barnát kérték fel, eddig is ő fotózta a miniszterelnököt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Ebből az a tanulság, hogy Burger Barna közel annyit ér, mint a miniszterelnök,
tekintve, hogy Orbán Viktor havi nettója kb.ugyanennyi.
Na, de aki tízszer annyit dolgozik, keressen is tízszer többet, nem igaz?!
kopeba
Majd retusálják... remélem olyan kurucos bajsza is lesz, meg valamit kezdeniük kell a nagy duda orrával, különben olyan markáns vonásai vannak mint egy vizilónak.
silber13
Be szép lesz Istenkém!! Vakító fehér felhögomolyokon, ott áll a csúti Viktor, feje főölött glória még magasabbról pásztákban vakótó fénynyalábok. Ruhája fehér, földig érő, valamilyen Jézus viseletének koppintása. Kezei felemelve, áldásosztásra ( bár műelemzök furcsállják, hogy Viktor a jobb kezével miért mutat fityiszt ). Arca dicsőségben fürdik, mellette áhítattól eltelt tanítványi, kik valának : Szent Zsolt, Szent György II. ( mert ugye egy már van, ez viszont Matócsí, a pénzváltó), és Szent Péter ( szintén a második szériából, ő Viktor harsonája, bár egy ideje hangolásra szorulna.)
Az arany keretbe foglalt kép elótt pedig népes gyülekezet, melyet valamilyen Pörgettyűs András, Nemzeti tárlatvezető mutat be a nézőknek, kik között felismerhető A. Merkel, meg
silber13
folyt.: Barroso, meg a barnás Obama. Mindegyikük arca az elragadtatást, az áhítatot tükrözi. Idézzük Pörgettyűs András szavait :" Itt látható urunk megdicsőülése! Bár a zseniális művész más címet adotta vala neki: " Íme az ember ". Kérem ne törődjenek a pletykákkal, hogy ez plágium, valamilyen Munkásy művének címe! Baromság! Munkácsi nem festő, hanem egy TV készülék neve volt!!! "
A folyosó hátsó részében pedig a takarítók ügyködtek, partvissal felmosó ronggyal. Névtáblájukon "Gyurcsány", "Bajnai"," Meggyesi" feliratokat lehetett olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.