A köztársasági elnök szerint nem elég tiltakozni, ha kell, nekünk kell eltakarítani mások mocskát. A levelet az után írta, hogy Schweitzer József nyugalmazott főrabbinak azt mondta egy férfi az utcán, hogy utál minden zsidót.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
káder János!!! azon is felháborodsz amikor az utcán a cigány a pofámba bámulva mondja hogy útálom a magyarokat?? akkor is elhatárolódsz a cigány kijelentésétől. Vagy amikor azt üvölti : megdöglesz magyar??
zsolti
mondjuk ezt azert mar tulzasnak erzem en is, attol fuggetlenul h a zsidozo turbomagyarokat meg annyiba sem veszem mint ader cipojet, de h ezen kelljen sopankodni ket napja, az kicsit vicces, es megjobban visszaut.
Csizmás Kond
Fantomhadjárat az egész.
Fizetett reklám.
qxy
Épp néztem a tévébe! Nem sűl ki a szeme? ! Még hogy a keresztény vallás miatt így meg úgy ! Kurva jó példa Orbán is a P ápánál járt mint nagy szent , azt szét lopja asz országot Hogy mernek ezek a vallásról beszélni! Hazug bitangok. és még szerény voltam .nem is mondtam kit b... k meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.