Gőzerővel gyűjti a pénzt az adóhatóság a költségvetésnek: május végéig 156,6 milliárd forintot szedett be végrehajtásból, ami 6,7 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte a feketelista.hu. Amit csak lehet, egyből visz a számláról az adóhatóság: az év első öt hónapjában 11,7 százalékkal nőtt az inkasszók száma és összességében csaknem 20 százalékkal több tartozást egyenlített ki ily módon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Ugyanakkor 12,6 százalékkal csökkent az ingó-, és 23,7 százalékkal az ingatlanárverés....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- az állam pénztárcája' olyan mint egy feneketlen kút, csak nyeli a pénzt, de nem nyújt érte semmit!!! - nem gondolják, hogy elég már a lopásból?
anka
- az állam pénztárcája' olyan mint egy feneketlen kút, csak nyeli a pénzt, de nem nyújt érte semmit!!! - nem gondolják, hogy elég már a lopásból?
bundi
csókoltatom őket. de lenne egy kérdésem, mi van, ha egy idő után elfogy minden. nem csak a pénz, meg az autó, meg a ház meg a led tv, meg bármi, hanem az emberek is akiktől be lehet gyűjteni mindent. csak a nyugdíjasok, az nav alkalmazottak, meg a kormány tagjai maradnak az országban.
na akkor mi lesz?
néznek egymásra hülyén, hogy most mi van?
talán egy államot nem így kellene működtetni.
vagy mi van, ha megjelennek a robin hood-ok. és viszik a király adószedőitől a cuccost. na akkor mi van?
anka
@bundi: - na ezért tart(juk)ják a TEK-t..., hogy a Robin Hood-ok ne arassanak'!!!
gabrella
@bundi: amikor már nem lesz kitől, na akkor kerülnek sorra a kiszolgálóik.
bundi
@anka: mivel a tek-es emberkék elsősorban a pénz miatt mentek oda, ezért ahogy látják, hogy meztelen a király faképnél hagyják a céget szerintem és mivel az ő családjaikat is pesztergálja rendesen a nav, még szólnak is az aktuális robin hood-nak, hogy szabad a pálya. lásd a most lebukott vezetőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.