Lezsidózták és fizikailag is inzultálták a DK ifjúsági szervezetének tagjait a Horthy-szobrot őrző gárdisták – számolt be az ATV Start című műsorában a frissen felavatott csókakői Horthy-szobornál tett látogatásukról az Ifjú Demokraták vezetője, aki azt ígérte, tovább folytatják figyelemfelkeltő akcióikat, és minden a kormányzónak állított emlékművet felkeresnek.

Feltöltő:
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sííva
@Pálinkafőző Rézüst: Nem hiszem, hogy bárki is ezt tenné! Kun származású, de ízig-vérig magyar! :))
Dr.luigilongo60
A paranoia kezd lassan kis hazánkban beteges, illetve járványszerű méreteket ölteni, mivel qrmányunk sokat tesz az elszegényesedés érdekében,természetesen a felelősök megnevezésében is élen járnak.
Mikor már minden normálisan dolgozó magyar ember elhagyta ezt az országot, talán akkor lehullik a hályog a szemekről.
X-ray
@Dr.luigilongo60: Igan, a termelő munkát végző emberek elmennek... Maradnak a nyugdíjasok, ezeken belül a nyugdíjas rendvédelmisek jó magas nyugdíjjal, csak azt nem tudom, hogy kinek a béréből fogják levonni ezeknek a javadalmazását? A közszolgákéból nem fogják tudni...
Dr.luigilongo60
@X-ray: Hagyd már végre békén a rendvédelmiseket könyörgöm, a nyugdíjasoknak talán az 5%-át sem teszik ki.Orbán egyik stratégiájába tartozott a bűnbakként való megnevezésük.

Ez is csak a nagy terv része, hogy a sok hülye nehogy véletlenül a politikai elitet hibáztassa bármi hülyeségért is és legfőképp mindenki kerülje a magyar tőke utáni fokozott érdeklődést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.