Korunk globalizált világában az árupiacon a távolság már nem jelent akadályt, az import termékek háttérbe szorítják a helyi arukat. Ennek következtében általános tény, hogy az üzletek polcain több a külföldi áru, mint a magyar. Továbbá országunk lakosságának igen nagy hányada az ár alapján választ két termék között, tehát ezért is sorakozik a kínai fokhagyma a nemzeti színnel...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azt, hogy mit keres itt nem lehet kérdés! Meg kell kérdezni a hagyma városának országgyűlési képviselőjét, hisz ő a fő importőr. Szerintem piszok sokat keres vele (is)! :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@lópicigáspár: A hagyma városa szépen becsomagolta, ellátta
nemzeti színű címkével, én megvettem, aztán otthon derült ki
amikor elolvastam az apró pici betűket, hogy származási hely: Kína !
Azóta viszem a nagyítómat is , hogy lássam !
Mocskos csaló banda !
szaboria1
Sajnos nem csak Makó de Mórahalomi tv-ben bemutatott feldolgozó is importból származó terméket is csomagol magyar terméknek.
varrólány
@lópicigáspár: Se íze se bűze az itteni fokhagymának.
Olyan felfújt vizes az egész!
lópicigáspár
@varrólány: Raktam magamnak egy láncot. Jövőre elég lesz és jut tavaszra zöldhagymának is. Így legalább tudom, hogy hagymát eszek, nem valami mást. :-)
zsolti
ha olcsóbb a kínából idehozott, génkezelt, tartósított fokhagyma, mint a magyar, akkor itt kérem valami el van baszva, tisztelt Mindenkinél Okosabb Nagy Magyar Mezőgazdasági Ország. és arról nem kína tehet, hanem mi magunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.