Budapest testvérvárosa lett Peking. A főpolgármester azt mondta, az oktatásban és a környezetvédelemben is keresné az együttműködést a kínai fővárossal. Tarlós kedden előadást is tart Budapest kulturális életéről a kínaiaknak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
..."Tarlós kedden előadást tart Budapest kulturális életéről..." höhöhö. Tarlós elvtárs meg a kultura??? Na ne már !!!
Dr.luigilongo60
Miért nem mindjárt Moszkva a tesóváros?
marlin2
Egy korábbi esti mese fideszfannoknak!! (ki látta a zsét??)
"Li Ko-csiang hétfőn érkezett kétnapos hivatalos látogatásra Budapestre, kedden tárgyalt a magyar kormányfővel is, majd a két vezető jelenlétében hét egyezményt - köztük a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd eurós hitelkeretének tervezett felhasználásával kapcsolatos megállapodást, a Huawei Magyarországon létrehozandó logisztikai központjával és a fővárost a Liszt Ferenc reptérrel összekötő gyorsvasúttal kapcsolatos egyezményt - írtak alá a Parlamentben.
Orbán Viktor az egymilliárd eurós hitelkeret kapcsán az MTI-nek azt mondta: ez csak töredéke annak a pénznek, amelyet a magyar gazdaság fejlesztésére elérhetővé tettek. Mint mondta: a kínaiaknak az az álláspontjuk, hogy ha az egymilliárd eurót értelmes programokra elköltjük, akkor, ha nem is korlátlanul, de a "magyar fantáziát nagyságrendekkel meghaladó" mértékben állnak rendelkezésre további források."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.