A kormány által hétfőn bejelentett munkahelyvédelmi terv járulékcsökkentései egy-egy cég összes munkaerő-költségének csak kis részét érintik - hívta fel a figyelmet Adler Judit, a GKI Gazdaságkutató Zrt. foglalkoztatáspolitikai kutatásvezetője kedden az MTI kérdésére. Hozzáfűzte, az elmúlt évek munkaadói járulékkedvezményei is csak mérsékelt eredményt hoztak a munkahelyek bővítésében.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ezek mind hangzatos szavak voltak mert 6 millió forint bevételig havi 50000.-ft adót akar havonta egy kisvállalkozótól megint nem arányos lenne mert akinek kevesebb lenne a bevétele sz megint rosszul jár. Ja és már felvetődött ebbe benne lenne az iparűzési adó is?
Darthon1
Januárban felemelte a járulékot 47 ezerről 73 ezerre. Emiatt most adta vissza többek között feleségem is az ipart. Ezek a kedvezmények eddig is voltak, sőt van amelyik eddig kedvezőbb volt. Például a Start Extra eddig 50 éves kortól járt, mostantól 55. Csakhogy ezeket alkalmazottként lehet igénybe venni. Egy kezdő iparos, ha bérel egy üzletet, kb 140 ezer forintot kell megkeressen, ahhoz, hogy ne keressen semmit. Ha 200 ezret hazavisz, akkor keresett annyit, mint egy közhasznú munkás. Milyen kedvezményekről beszél ez a sötét paraszt? 1984 évben konkrétan kettő évig csak a tb-t kellett fizetni a kezdő vállalkozónak. Most a bőrt is lehúzzák róla azonnal. Most keresünk német munkát. Ha összejön, lehet, hogy nem is jövünk vissza. Orbán meg ragadjon össze a kedvenceivel!
sza
Mit kell itt szövegelni. Semmi jóra nem számíthatunk. Ezek azt hiszik van még valaki aki elhiszi nekik a sok zagyvaságot.
KöBüKi
És akkor most merre dobjam el magam a nagy semmitől???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.