A miniszterelnök szerint a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény módosításának pénteki parlamenti elfogadása után "bármikor beeshetnek" a Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviselői a Magyarországgal való hivatalos tárgyalások megkezdésére.

Orbán Viktor péntek reggel az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arra a felvetésre, hogy a jegybanktörvény-módosítás pénteki megszavazása után "pár percen belül lehet időpontot kérni a valutaalaptól", azt felelte: "nem kell kérni időpontot, jönnek ők (...), bármikor beeshetnek mostantól".

Hangsúlyozta, szerinte az IMF-hitel értelme a pozíciójavítás, nem pedig a túlélés.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Mit is igért az alcsúti pávatáncos??: HA AZ IMF VISSZA Ő EL !!! Rakhatom a hűtőbe a pezsgőt??? Vagy szokás szerint csak hazudott??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Pálinkafőző Rézüst: Függőségi kérdés. :)
gibgab
Röviden és tömören:Tahó!
Az egész rádióinterjús viselkedése egy tragédia. Mint aki nem 100-as.
gibgab
@Pálinkafőző Rézüst: Na tessék! Amellé a díszpinty mellé itt egy páva.
silber13
@darwin: Látod, ezt egy parlamentben dagonyázó úgy mondaná: " HA ÉS AMENNYIBEN Mari néni sárga lenne, ö lenne a villamos!" Mindössze azért írtam, mert azokban a díszes körökben egyre inkább terjed a " ha és amennyiben " abszolút idióta kifejezés, és senki nem próbálja értelmezni az ottani okosok közül ezt a zagyvalékot, amitől engem a hideg kiráz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.