A kormány már a szociális kiadásokhoz hozzányúlt, azonban további intézkedések szükségesek, hogy ne termelődjenek újra a feszültségek a rendszerben. A romló demográfiai viszonyok miatt nem engedhetjük...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Nagyon helyes!!! Ne egyenek annyit a nyuggerek !!! Hulljon a férgese !! A mozgássérültek kipipálva most jönnek a nyuggerek. Utána?? A vörös szeplösök nekem mindíg is gyanúsak voltak!! Ja... és a Kanadából "haza" toloncolt romáknak pedíg lakásvásárlási támogatásról döntöttek a múlt héten !!! Szép dolog hogy az alcsúti pávatáncos törödik a fajtájával !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Levendula: Nem vitatkozni akarok de tudok olyan nyugdíjasokról aki azért mennek el dolgozni mert a felnőtt gyermekeiknek nincs munkájuk és ebből a pénzből próbálják segíteni . Még mindig sok olyan hely van ahol inkább friss nyugdíjasokkal dolgoztatnak mert utánuk kevesebb járulékokat kell fizetni a cégnek. A sok zöldség feldolgozó, csomagoló ezt csinálja. Kis busszal jönnek értük és viszik dolgozni őket még hétvégén is.
QQCSI
@szaboria1: A normális országokban ez úgy működik,
hogy a fiatalok dolgoznak, az öregek pihennek.
Jobb helyeken a nagyszülők vigyáznak az unokákra,
amíg a szülők dolgoznak.
Nem normális dolog az, hogy akár a szülőnek kell támogatnia a gyerekét, akár fordítva.
szaboria1
@QQCSI: Pedig a WIKIPEDIA szerint 2011 lemondott a vezér ig. állásáról lehet hogy elnöknek vissza ment.
nehogymá
nem kellet volna a magánnyugdij pénztárakat ál indokkal lerabolni.éppen ezért lettek kitalálva mert egyre tobb a nyugdijas koru.a befizetések nem fedezik a kiadásokat.a vagyon vesztéßt pedig nagy részt a fidesz okozta mert amikor elszedte a részvényeket meg a kotvényeket azoknak zuhant az árfolyamuk.nincs olyan befekteto aki elhiszbármit ezeknek.orban mein kampf ja sokba van
kissnagy
@nehogymá: már nincs miből pótolni! A nyugdíjasok nagy száma miatt régóta a GDP-ből egészítették ki a nyugdíjat! Most a GDP -0.5 (tehát nulla-Matolcsytól szabadon!), ebből nem lehet pótolni! A Magán már nulla!
Egy forrás lenne: a 2., pardon 3. kulcs az adóban! De ezek nem teszik meg, ha beledöglünk sem!
overdose
@kissnagy: nem teszik meg mert havi 500-ezret vesztenének?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.