Benyújtotta a kormány kedden az egészségügy többletforráshoz juttatása érdekében szükséges törvényjavaslatokat, ezen belül emelik egyes termékek jövedéki adóját, a 98 százalékos és a 90 százalékos társadalombiztosítási támogatást élvező gyógyászati segédeszközök áfáját azonban 5 százalékra csökkentik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Még mindig nem a saját zsebükben turkálnak. "Legszebb" az LPG adójának az emelése, 100%, nehogy bárki olcsóbban tudjon autózni. Ideje lenne végre az adóemeléseken és az új adókon kívül, valami olyant is kitalálni, ami nekünk kis embereknek is tettszik. Pl. a saját jövedelmük kis mértékű, 60%-os csökkentése, a focipályák építésének elhalasztása, 30 milliónál nagyobb értékű ingatlanjaik után luxusadó fizetése, és még hosszan sorolhatnám.
sza
@kkalman: Nem vagyok rá kiváncsi. Most akarok menni lefeküdni és aludni szeretnék, nem ezeken a szemeteken agyalni. Minek jövök én ide az éjszaka közepém? Felment a vérnyomásom. Most jövök rá ezért népbetegség a magas vérnyomás.
kkalman
@sziráki ágnes: Nekem kifejezetten jót tesz, ha hergelem magam fityiszék baromságain. Vérnyomásom így legalább eléri a normál 120/80-as értéket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.