A nemzetgazdasági miniszter heti jegyzetében azt írta, a kormányzás elején meghozott döntéseik vezetnek el ahhoz, hogy 2030-ra az ország az európai fejlettségi szintet elérje. A miniszter második világháborús hasonlata kicsit sántít, az ereje teljében lévő náci Németországot hasonlította ugyanis ahhoz a pénzvilághoz, amelyet a kormány le akar győzni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Jaj, Ti nem értitek. Arra gondolt, hogy a börtönnaplóját fogalmazza és írja meg. Mert ugye az alaptörvénybe beírták, hogy büntetőjogilag felel a kormány az országért. Hát ők már tettek ennek az országnak annyit rosszat és bűnt, hogy nem csak a levesbe, hanem a dutyiba is mehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zolee75
Matolcsy fejében már összeált a következő 18 éves terv-remélem 2 év sem kell ahhoz h ne is tudjuk:"ki az a Matolcsy"
18 év ha be nem fagyaszza :( Akkor szivunk megint :(
turul72
Szegény miniszter úr három napot sem lát előre, nemhogy közel egy emberöltőnyi időt. Persze a tündérmesék világában könnynel elkalandoznak az ember gondolatai.
nemecsek
@Zolee75: úgy látszik azt a húsz év lemaradást soha nem érjük utól!
kissnagy
Szegény Matolcsy! Már megint a fejére esett valami nagy és nehéz...Ha szerencsénk van, akkor az az értelmező kéziszótár...
szaboria1
Pedig inkább fel kellene ébredni az álmodozásból ? Miről álmodozik, örüljön ha még 2 évig a kormány tagja lehet.
overdose
@dr. prédikátor: minnél előbb ! miről beszél 18-20-évre előre ,isten óvjon ettől a nyalókától mert ha úgy lenne az 56-os szinten lesz a nép.
Rézangyal
Az a baj, hogy ami Kuszaszem fejében összeállt, az legfeljebb valami gondolatiságot alapvetően mellőző, romlott pudingszerűség lehet...
kedwes
@dr. prédikátor: Mint írtam, ők olvassák a Mein Kampf-ot!
marlin2
Már az alapkoncepció is hibás!!
" Matolcsy fejében . . . . "
Az nem fej, hanem fujj!!
kukac50
Matolcsy nem tudja 3 nappal ezelőtt mit mondott,hogy tudná előre 18 évre megmondani,hogy mi lesz. Ha Ő marad az katasztrófa lesz az országnak.
Ezt Én látom.
silber13
@dr. prédikátor: Atyám! Ennek a nyomoroncnak az Ür kiegyenesíthette az agytekervényeit és makarónit rakott a helyébe.
adrenalink
Nekem ne mondja Szócska, hogy nincsenek komoly gondok az eü. ellátásban...!
Fater59
Mi már annak is örülnék , hogy az előttünk levő év állna össze!!
vukkocska
Jaj, Ti nem értitek. Arra gondolt, hogy a börtönnaplóját fogalmazza és írja meg. Mert ugye az alaptörvénybe beírták, hogy büntetőjogilag felel a kormány az országért. Hát ők már tettek ennek az országnak annyit rosszat és bűnt, hogy nem csak a levesbe, hanem a dutyiba is mehet.
kisokka
Ezt a kártyát mindig előhúzzák: na majd az unokáidnak jobb lesz! Általában akkor, ha zúgolódott a nép.
Az EU-ba kerülés is így született meg, szavazd meg hülyegyerek, te szopni fogsz(ó persze ezt így nem mondták, de tudvalévő volt), de az unokádnak milyen jó lesz már...Őszintén szólva kit érdekel a nemlétező unokám? Majd én teremtek neki jó világot, ha tudok, ha nem tudok, elzavarom külföldre, ne hallgassa ő is ezt a baromságot, hogy az unokájának jobb lesz. Nem lesz itt jobb semmi, ez csak bugyborék politikai sablon.
DR Eric CARTMEN
Kéne kuszaszemnek is egy új akumlátor! Vagy bebikázhatná valaki a 380-al is !!!
Pipec56
Matolcsykám ne a harminc évben gondolkozzál, hanem a jelenidőben. Tudom neked ez nehéz. A látásodról meg ne is beszéljünk. Vak vezet világtalant. Én is jósolok. Harminc év múlva nem lesz magyar ország, ha te maradsz még egy huszonnégy órát pénzügyminiszter.
overdose
@Pipec56: Fulladjon a tengerbe ha nem lát akkor remélem úszni sem tud népirtó a királyával eggyütt.mind a ketten menekülnek az IMF elől.
vörösfuvalat
Csak a szöveg meg a szöveg meg a porhintés. A tény: ha az IMF finkci kiállna és azt mondaná, hogy nem lát lehetőséget a megállapodásra az ország hat hónap alatt bedőlne.Ilyen remekül /meg/ vezetnek a nagyjaink. sajna az a ötven év különbség még 18 év múlva is meg lesz a rothadó nyugat meg a szabad Magyarország közt. Csak nehogy növekedjen a távolság.
Hókuszpók
Először volt 3 éves terv, aztán 5 éves, most meg 18 éves...Persze úgy van vele : merjünk nagyot álmodni.
engem
2030... Kár hogy addigra 70 év felett leszek... ha leszek...
orogordog
Ha minden igaz, nem éli meg, beteg öreg az élet ilyen.
Élet nem kiszámítható. Ma Te holnap Én.
kkalman
Csámpás szem, te olyan hülye vagy a gazdasághoz (is), hogyha a hülyeség fájna, te folyton folyvást csak ordítanál, mint az árva szamár.
Egyáltalán, mi a retkes fenéből gondolod, hogy még tizennyolc évig te leszel a gazdasági miniszter, sőt, hogy tovább menjek, miből gondolod, hogy az általad szeretett gazdád lesz még hatalmon?
szaboria1
@kkalman: Erre van egy válaszom ha a nép nem zavarja el Őket akkor az úgy nevezett bebetonozott törvény miatt. Mocskosul vissza éltek a 2/3-os többségükkel.
Feraj49
@nemecsek: tegnap 11,24-re.Dehogy nem ! Matolcsy ezt is megoldja.Jövőre nem 2013.-at írunk ,hanem 2033-at. Már is utolértük.Nem mellékesen megjegyzem így még Én is megélem a 2033-at !
csikknorisz
Én meg adtam fel egy lottót, ez vezet el ahhoz, hogy dúsgazdag legyek jövő hétre. A esélye sok helyiértékkel van a 0,0 % után, de ilyen apróságokkal minek foglalkozni.
Feraj49
@csikknorisz: Az mondják a pénz nem boldogít ! Én is azért szívesen kipróbálnám!
silber13
@Feraj49: Talán, a boldogításhoz vezető utat egyengeti. Vagy mifene..???
másvirág
JESSZUSOM ! (Úgye rémhír?) "Az unokáink is látni fogják" Matolcsyt ?
Nincs ebben az országban egy mesterlövész ? Nem kell 7mesterlövész, elég1törpe is a 7-böl.
sza
Nem tudom mikor tűnik már fel valakinek , hogy ez az ember nem normális. Senki szakember nincs az országban?
Pipec56
Boldogságról "beszélsz" matolcsikám. Hát kívánok neked csak akkora boldogságot amekkorát te okozol nekünk.
lópicigáspár
18 év! 18 percet nem lát előre ez az idióta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.