Csökkent a hazai forgalom, de a rendelésállomány nő - írja a NGM kommentálva a májusi ipari adatokat. 2012 májusában a munkanaphatástól megtisztított statisztikák szerint 1,9 százalékkal emelkedett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@libero: Mintha most sokkal szarabbul élnénk, mint akkor, miről hablatyolsz itt tulajdonképpen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@KöBüKi: Az én szemüvegemben Nem hiszem hogy azt látnád. Lehet csak homályos foltokat. Homály pedig van , főleg a politikusok agyában.
libero
@Dr.luigilongo60: Bizony, fentebb utaltam már rá ("hablatyoltam róla"), hogy egyesek a választói többség kívánságának megfelelően kiestek a pixisből, és sokkal rosszabbul élnek mint korábban. (Elmaradtak a nokiás dobozok...) Sajnálattal veszem tudomásul, hogy közéjük tartozol. Fogadd őszinte részvétem!
Dr.luigilongo60
@libero: Ezek szerint több millióan vagyunk, akik kiestek a pixisből, úgy egyébként ki szoktál néha tekinteni a szemellenző árnyékából a világra?
kissnagy
@batukán: Aki az elején nem értette azt, amiről írtál,annak mégnehezebben fogod most megmagyarázni...Sajnos azért sem, mert a fanok (legyen bármilyen) azt sem veszik észre, ha a saját gutujuk teszi azt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.