Amit Orbán Viktor csinál, az egy békemisszió! – írta pénteken a Facebookon Menczer Tamás, a kormánypártok kommunikációs igazgatója. “A tűzszünet lehetséges.

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ember! nem kapott rá felhatalmazást!!! Felfogtad? Vagy csak hajtod a fidesz mantrát,te alsóbbrendű!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
Orbán haza- és Európa ÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!

Állítsátok meg Orbánt !!!

Bertolt Brecht: Állítsátok meg Arturo Uit!

"Az 1920-as évekbeli amerikai stílusban játszódó gengszterdráma fokozatosan egy új diktátor születését bemutató példázattá alakul át. A chicagói kereskedelem irányítását átvevő gengszter, Arturo nemcsak vagyonra és hatalomra tesz szert – lelkeket pusztít, vásárol, korrumpál. Míg a kormánytisztviselők korruptak, a kereskedők kapzsik, a közemberek pedig tehetetlenek.

!!! Hazájában, Németországban a nácizmus akkor már terjedőben volt, de senki nem sejtette, milyen tragikus következményekhez vezet." !!!
NKF
Baloskáim! Ennyire savanyú a szőlő?
kereső
@KisTehen: 14:32 Tőlünk, mire kapott felhatalmazást B+? arra, hogy kiküldjön 11 seggfejet az EP-be...semmi másra. A 440 milliós uniós polgároktól meg még erre sem.
kereső
Békemisszió? Menczer, te nagyon hülye. Hol is tartja a türk tanács az ülését, amelyen részt vesz a mi "békepulykánk"? Suhsa. Mond ez neked valamit, te félbites? A karabahi Shusáról van szó, ahonnan az azeriek tavaly tavasszal 100+ezer keresztényt úztek el a "béke" jegyében, kisemmizve őket.
Orbán már haza-és európa elárulását is meghosszabbitotta , nem Bicskéig, hanem az Atlanti-óceánig.
Havanagi
@KisTehen: Oskola,Margit! Oskola! Ez az ,mai hiányzik neked. Ez a "tőlünk" csürhét éppen hogy lexarom!Nekem ti csicskák vagytok,a hazaárulók fajtájából.Margit! Te nagyon zombi!!!
Havanagi
@KisTehen: Ezzel a vak -hazug fidesz hűséggel hogy-hogy nem vagy a pohos kíséretében?Ja,hogy oda nem felelnél meg.Margit,te nagyon zombi ,FEJLŐDNI MÉG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.