Az ügyészség utóbbi éveket érintő vizsgálatai szerint évente a bíróságra került büntetőügyek mintegy 0,4 százaléka évült el, ami több száz vádlottat érintett - mondta Polt Péter legfőbb ügyész péntek este az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vannak akiknek akarattal,hagyják,hogy elévüljön.
Bástya Elvtárs
Nem győzik a munkát?! Pedig ott eszi a fene a 70 év feletti ügyészt + bírát nyugdíj mellett a régi munkahelyén! Át nem adná a helyét egy se a fiataloknak...
gabrella
Gondolod,hogy 70 felettti ügyész is van?@Bástya Elvtárs:
varirmag
Nem is várható más ! Amig minden városnak megvannak a V Lászlói és az őket védő rendőri háttér, itt nem lsz rend.
Nem furcsa hogy a balatonparti rendőr verésről hallgatnak mint a sír ! Nem zeng a TV-ben a felháborodás.
Persze lehet hogy az ottani V László emberei verték a kisrendőröket , a magasrangúak meg hallgatnak mint az a bizonyos a fűben.
Disznópofa
Végre valami értelmes dolog is elhagyta ennek az embernek a száját. Nézzék meg kiknek tett jót az elévülés, ebből mennyi a csóró szegény ember, szeretnék annyi millát, ahány gazdag, tehetős embernek évült el a bűne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.