Elfogta Portik Tamást, az 1990-es évek olajmaffia-botrányainak egyik kulcsszereplőjét a Terrorelhárítási Központ - értesült a Heti Válasz Online szombaton.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Na és??? "Majd jönnek az ügyvédek, oszt jónapot" ...
Ahogy ez az ő köreiben szokás.
petyusss
P.S. csalija kiválóan bejött kedves laikusok. Sokáig kellett várni, amíg a nagy hal is bekapja a csalit, de bekapta és már a hálóban ficánkol. Sajnos úszkálnak még szabadon egy páran, de már nagyon szorul a húrok körülöttük is. Lassú víz partot mos. Ja! Csak tisztázásként: L. Ferenc és Papa soha sem voltak fedett nyomozók. Azokról soha senki nem tudhatja meg az igazi adataikat.
petyusss
Mettől-meddig tartotta Déli (Szerb) háború? Mentek a harcjárművek, repültek a repülők és ...
petyusss
Pintér Sándor Úr! Kérdezlek, mit tettem én azért, hogy kirugtál mint egy macskát sz-ni. Fél életem a bűnözők üldözésére áldoztam és minden feladatot végrehajtottam. Te helyeztél érdemeim elismerése mellett teljes összegű nyugállományba és én visszajöttem Szolgálni és Védeni. Ismét kérdezem Tőled! Ezt érdemlem a 35 évi eredményes munkámért. De ígérem a XIV kerületben is becsületesen fogok szolgálni és védeni. Még kevesebb pénzért is. Ezt én nem pénzért csinálom, ez a hivatásom és ehhez értek. Kívánok neked jó egészséget és maradok tisztelettel: Kerekes Péter ny. r. alezredes, vezető főtanácsos, volt operatív felderítőd. Köszönöm azt a "jutalmat".
KöBüKi
@petyusss: Miért nem inkább azt kérdezed hogy mit nem tettél???
soljanka
@petyusss: az azért izgi lenne,ha válaszolna :)
amúgy sajnálom, kitartást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.