Az MSZP alelnöke szerint az Orbán-kormány két év alatt semmit sem tett a foglalkoztatás növeléséért és a munkanélküliség ellen, miközben az állástalanok ellátását és a közmunkabért csökkentette.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@entero: Húsz évvel ezelőtt azt mondtam: - " nem munkanélküli hivatalokat kell felállitani,hanem a volt munkásőrség telephelyén munkatherápiás területet!
Nevezetesen,vinni kell oda sódert,téglát elemeket,szerszámokat talicskát és napi 8 órában keményen megkövetelni az értelmetlen munkát!!!De ekkor még volt egy lényeges különbség,NEVEZETESEN VOLT MUNKALEHETŐSÉG!!!Csőstől jártak hozzám és hasonló vállalkozókhoz "pecsétért",dolgozni eszük ágában sem volt!!
Lényeg a lényeg: - először csepp hiján meglincseltek,aztán meg le akartak tartóztatni.!!!
ZOZO
@KöBüKi: Jól beszélsz. Csak az az érdekes hogy ezek szerint amikor volt munka sem akartak dolgozni, akkor miért gondolod hogy most dolgoznának amennyiben lenne? Ebben van némi igazsága entero "ügyfelemnek'. Vagy nem?
Rézangyal
@entero: A manyup megszüntetése szimpla rablás volt, mivel jelen felállás szerint még virtuális számlán sem látjuk az ellopott pénzünket, de valószinűbb opció az, hogy egyáltalán nem fogunk állami nyugdíjat kapni. És az a legnagyobb mocswokság az egészben, hogy éppen ezzel ZSAROLTA meg a Zembereket Orbán (kijaz?) hogy aki nem lép vissza, az elveszti az állami nyugdíjat! Amit így se kapunk meg! Szerinted ez egy gerinces és jó lépés volt? Ezek szerint azt is jó ötletnek tartanád, ha a te magánvagyonodat (amiért te dolgoztál és nem más) államosítanák. Így van?
Az egykulcsos adót már érintettük. A létező legigazságtalanabb adórendszer, teljesen mindegy, hogy mit mondanak a politikusok és a gazdagok. Mint tudjuk, nem ellenségei a pénznek, főleg nem a másénak és még nagyon finoman fogalmaztam!
kissnagy
@entero: @KöBüKi: Tudjátok valószinüleg az a közös bennünk, hogy még soha nem voltunk munkanélküliek! És az a különbség, hogy Ti el sem tudjátok képzelni, hogy -önhibátokon kívül-azok is lehettek...
...sokkal több dolgot látnátok más szögből...
zabhegyező
@KöBüKi: A fene esz meg a melóért, de ki a fene alkalmaz egy cukorbeteg sofőrt?
Máshoz meg (papíron!) nem értek.
De ha tényleg nem lesz melóm akkor engem nem kell eltartania az államnak!
kkalman
Tény: a "zemútnyóvév" alatt jobban éltem, mint napjainkban, köszönhetően annak, hogy akkor beteg létem ellenére is volt munkám. 2011-ben, mikor kiderült, rosszabbodott az állapotom, kirúgtak, és azóta nem vesznek fel sehová.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.