Még a taxisokat is ellenőrizték a rendőrök szombat este. A pécsi lapok szerint a gyilkos közveszélyes lehet, ezért vadászboltokból szinte eltűntek a riasztófegyverek, a gáz- és paprikaspray-k.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Tragédia a szegény fiatal nő becstelen, erőszakos halála. Azt hiszem minden épeszű ember türelmetlenül várja, hogy az elkövetőt megtalálják.
Nagyon gusztustalan az a médiafelhajtás, ami az esetet körül lengi. A rendőrség (nagyon helyesen) információ zárlatot rendelt el, a sajtó öles betűkkel címlapon közli a találgatásait, nap-mint nap szalagcímekben ismételgeti a semmit,
Legalább az áldozat emlékét tisztelhetnék a sajtó hiénák, ha majd érdemi információjuk lesz, természetesen elvárjuk, hogy közöljék.
Nem értem a rendőrség tevékenységét sem, már harmadszor látok olyan címlapképet a regionális újság címlapján, ahol egy kerítés tövéhez borulva 5-6 rendőr matat egybeérve. Ennyi "szakképzett nyomozó" szerintem Amerikában sincs...
Valamikor 2 rendőr elég volt egy részfeladatra (egyik olvasni tudott, másik írni), most már fél tucat a legkisebb egység, de az biztosra vehető, hogy használható bűnjel nyom bizonyára nem marad épen egy ilyen masírozás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.