Az emberek érintettnek érzik magukat: hiszen úgy gondolják, velük is megtörténhetett volna az eset. A tragédia felfoghatatlan a családnak. A fiatal lány nagyszülei hétfőn Bonyhádról újra Pécsre utaztak, hogy unokájuk emlékére gyertyát gyújtsanak lakása előtt. Legalább elfogták a gyilkost, "de büntetés-e a börtön az ilyen embernek?" – fakadt ki a nagymama, aki szerint Kata édesanyja, Edit romokban hever, és attól félnek, valami őrültséget tesz.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: diktátor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A félreértések elkerülése érdekében amit most írok sokaknak nem fog tetszeni.A legmélyebben elitélem ezt a szarházi cigányt azért amit tett. A legkeményebb büntetés is kevés lesz neki. De. !!!A rendőreinknek legalább ilyen intenzitással kellene akkor is nyomozni amikor a 75- 80 éves Jóskabácsit vagy Rozinénit gyilkolásszák a tetvesek!!!Akkor vajon miért nem buzgólkodnak ilyen szorgalmasan.??Azt is megértem hogy a kislány kollégájuk volt.De gyilkoltak meg már más ártatlan , védekezésre képtelen idős embereket is.Jó volna már azt is hallani hogy olyankor is 50 vagy száz rendőr szorgoskodik az ügyön!!!És legalább ilyen hanar elfogják az elkövetőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Vajon most is elhatárolódnak-e a cigány szervezetek ,mint Schweitzer Józsefet ért állítólagos inzultus után? Meg a pártok.Meg a cigányvédők.Meg az egész sóhivatal.
DrGore
Azért az érdekes hogy gyakorlatilag néhány nap alatt elfogták a tettest. Látszik hogy rendőr pszichologus volt az áldozat.
wadnarancs
Vigyék az állatkertbe jegesmedve kajának. Tök látványos lenne. Én megnézném ,hogy hogyan játszana vele a maci. A családnak pedig szintén elég jóvátétel lenne ,ha végignézhetnék hogyan szenved.
Tök jó turisztikai látványosság lenne.

Mondjuk Japán kardkéstő mesterek is jöhetnek tesztelni rajta. Régen is úgy tesztelték a kardokat ,hogy elítélteket aprítottak. Vagy hosszában egyet vagy keresztben 3 mat.

A világot is szolgálhatja ám. Mondjuk a vérét és a még használható szerveket külföldre el lehetne adni. Tuti sok ember örülne még ennek a mocsoknak szerveinek is.
varirmag
Jó ! Nincs halálbünti, nem lehet a többszörös gyilkosokat sem kivégezni,mert joguk van az élethez ( bár szerintem ezt a jogokat elvesztik amikor gyilkossá lesznek ! ) Akkor a kormány nyissa meg a legmélyebb szén/urán bányát és küldje oda dolgozni ezeket az
élőlényeket. Éljék le ott a hátralevő idejüket. Örizni is könnyebb lenne őket. Napfényt meg sose lássanak.
tigris lajos
A hat halálos áldozatot követelő fegyveres és Molotov-koktélos támadások ügyében Kiss Árpádot, a testvérét, Kiss Istvánt, valamint Pető Zsoltot és a vád szerint az utolsó két gyilkosságban sofőrként közreműködő Csontos Istvánt előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.