Egyszerű, olcsó, az alapanyagok minden nemzetállam háztartásában megtalálhatók. A recept a boldog békeidőkből származik, egyenesen a dédi vaníliaillatú konyhájából, ám kis találékonysággal ma is használható. Nem kell hozzá más, mint egy csipetnyi kilátástalanság, egy kanálnyi válság, némi hozzá nem értés, késhegynyi bűnözés, lehelletnyi kiábrándultság. Az erjedés beindításához a bárhol könnyedén beszerezhető, kipróbált náci eszméket használhatjuk. Keverd össze az alapanyagokat a képen látható sorrendben, és élvezd a valódi, hamisítatlan házi nácipálinka ízét. Egészségedre!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Egyre nagyobb "divat" az országban a nácizás. De vajon miért? Az antiszemitizmus, a rasszizmus bizonyos okok miatt (melyet minden habzó szájjal nácizó szépen elhallgat, hiszen, akkor megkérdőjelezhető lenne a hozzáállása) állandóan és kissé növekvő ütemben jelen van a társadalomban.
De nem akkora mértékben, mint azt az ellentábor harsogja. Ezek az ún. divatantinácik a politikával egyetemben nem értik, vagy nem fogadják el, hogy ha a szélsőséges elemeket, antiszemitákat kiiktatják, vagy szankciókkal fenyegetik attól még semmi nem változik.
Ez alapja az egész történetnek.

Példa: ha a cigányok lopnak, fosztogatnak a dolgos gazdák földjein, és ők ezt (mellesleg joggal, mert vagy elkapják vagy nem, és ha el is fogják, akkor is másik áll a helyükbe, nem beszélve a beleinvesztált munkáról és pénzről) zokon veszik, majd fenyegetőznek, hogy kenőmájast csinálnak a bűnözőkből. Ezután a helyi elöljáró, vagy karhatalom őket fenyegeti meg a BTK idevágó passzusaival. Ha tehát csak ennyi történik, akkor ez tüneti kezelés, ami semmit nem old meg.
Ezen kellene változtatni. Kezdetben már az is eredmény lenne, ha az ellentábor elismerné, hogy ez bizony megoldásra váró gond, és a felszín kapirgálásával nem lehet megoldani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Azt írtad "A tolvaj ne legyen felháborodva , mikor meglopják."
...akkor az se lepődjön meg aki tudatosan gyaláz valakit, ha visszagyalázzák.
Amúgy neki semmi köze nem volt sem a túlélőkhöz sem semmilyen holokausztos kitalációhoz, mégis ledisznózza azt akik kitüntetik. Disznóról beszél holott ő az mikor oda piszkol ahol eszik.
varirmag
Az ilyen irományokra nem érdemes szót vesztegetni.
@Csizmás Kond: @sonderkommando: @Zsoel: Azt mondják " a stílus, maga az ember"
van benne valami ! Ezért nem kellene olyanokkal észmét cserélnetek akik szerint mindenki náci,fasiszta stb,stb aki nem azt a nótát fújja ami nekik tetszik.
Az ilyen IQ betyárok nem vitatkoznak hanem fröcsögnek.
A fröcsögésekre pedig nem érdemes reagálni.
( érdemes lenne már bíróság elé vinni az örökösen nácizó,fasiztázó,gyülöletkeltő irományok szerzőjét !!! )
Bocs hogy elmondtam a véleményemet.
kissnagy
Nem kívántam "beleszólni" a "vitátokba", mivel ez számomra nem volt vita!
Igaz, azért fékeztem magam, mert ez is csak egy vélemény, egy vagyok a sok közül...
Csak egy dolognak tudtam örülni, a hatásnak, a "stílus maga az ember!"
Ez nekem azt jelenti, hogy nem csak arra figyelek, hogy a másik mit mond és mit ír, hanem azt is, hogy én mit, és hogyan írok! Hát nem ez volt a legjobb példa erre...

Nekem azt tanították, hogy a vita az, amit másnap is lehet értelmesen folytatni...

Ezt a harag akadályozhatja meg! Aki haragszik az legtöbbször fél! Aki fél csak félig él...
De ez is csak egy vélemény, egy vagyok a sok közül...aki olvassa/olvasta ezt az egészet!
ernokiss
A nácikkal nem finomkodunk. Az a világkép amivel azonosulnak az veszélyes, torz, embertelen és civilizálatlan jellegű, méghozzá bizonyítottan! Érzékeny lelkűek mert nácinak nevezik, vagyis esetünkben nevén nevezzük a gyereket. Miképpen lehetne nevezni azokat akik - többek között - széles körben ünneplik a kitörés napját, emellett kötelező olvasmányként tekintenek a Mein Kampfra és vegytiszta nemzetiszocialista elveket vallanak? Ők nácik, még ha ezt nem is tudják magukról...Ők nácik még akkor is ha mások, mást hazudnak nekik.
szaboria1
Látom a mariska már megint össze tudott embereket ugrasztani. Ajánlok egy tanulságot azt is nézzétek meg kiküldi be a cikket. Ez a csaj már annyi néven próbálkozott itt de mivel sokunknak nem tetszett most a fészbukon keresztül próbál nyomulni..
sonderkommando
@varirmag: Egyetértek, ez a figura csak egy beteg provokátor.

@ernokiss: De kik azok az ők?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.