Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a kormány nevében Orbán Viktor miniszterelnök a Coca-Cola HBC Magyarországgal pénteken a cég dunaharaszti székhelyén, ahol felavatta a vállalat új gyártósorát is, amely óránként 110 ezer üdítőitalt tud előállítani.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Lancelot lovag! Jelen állapotodban ne álmodozz a nyugati világhoz tartozásró, mert a nyugati világban már rengeteg magadfajta lézengő Ritter kóborol és üresedés nincs. Maradj meg tehát a csúti gyepűkön, az a te hazád és az a te lételemed. Tűz fénye mellett kortyolgasd a kumiszt, felbérelt igriceid, örömtől vonyító sámánjaid gajdolását hallgatva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ernőcske
Igya csak ezt a nyugati szemetet. Az ízesített cukros vizet. A régi jó MAGYAR üdítőket (Sztár, Traubi stb.) megszüntették, pedig elég sok embernek adtak munkát. És nelem még ízlettek is ezek. Miért kell nekünk a nyugattól mindenféle szart átvennünk, amikor hasonlókat itthon is elő tudnánk állítani?
Darthon1
1978 évben dolgoztam a Pécsi Sörgyárban. Akkor még a Szalon Sört is meg lehetett inni, mivel hat napos eltarthatóságú volt a mostani fél éves agyon pasztőrözött helyett. Na most az ott gyártott Pepsi Cola kubai nádcukrot tartalmazott. Zsákokban hozták és azzal csinálták a Colát. Mostanra ez megszűnt. Szerintem édesítő szerrel gyártják, ami a májat tönkreteszi. Ideológiát persze lehet gyártani hozzá, hogy túlsúlyos a magyar, stb. De a lényeg a nagyobb profit. Egy zsák édesítőszer kristályos formában kivált szerintem kétszáz zsák cukrot. És a kémikusok bárhol megcsinálják. Tehát növekszik a profit, a Zemberek pedig csak hadd hulljanak.
vörösfuvalat
Nahát!! még ilyet?? semmi multi-mocsok meg az ország kifosztása . A gaz nemzetközi tőke nem igázza le a magyar népet, sőt családoknak ad megélhetést.
Pedig ennek ellenkezőjét is mondta már aranyszájú Viktorunk.
Amitől lementem hídba : Viktor szerint profitot termel a cég és képzeljétek AZT KI IS VIHETI AZ ORSZÁGBÓL!! " NEM SAJNÁLJUK- mondta Viktor mert nem vagyunk mi kommunisták. Célozva a szocikra akik ellen az volt mindég a Fidesz vádja ,hogy a multikat szolgálják ki és engedik,hogy kivigyék a profitot.Hát mondja már meg valaki merről kel fel a nap.
Azért megnézném azt a stratégiai szerződést is mert azt sejtem a cég kikötötte,hogy különadókkal nem terhelheti a kormány.
a Pepita
@Txq: Ezt a hülyeséget az a két angol csaj dobta be a köztudatba, akik mindenféle mocskos, gusztustalan lakás takarítását vállalták, én is láttam a Spektrumon. Közönséges ecet is megteszi WC pucolásra és lényegesen olcsóbb is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.