Orbán Viktor is részt vett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) rendkívüli elnökségi ülésén, ahol többek között elmondta, hogy a magyar bankrendszer fele magyar kézben legyen. Szó esett arról is, hogy a munkahelyvédelmi akciótervet mindenképpen végig viszik, mert ez a kormány filozófiájának része.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
@ZOZO: Köszönöm a gratulációt. Jól esett. Komolyan gondoltam a fülkeforradalmárokról írtakat. Ha majd a Te gyerekeid is szöknek ebből az országból a megélhetés ellehetetlenülése miatt, akkor valószínűleg osztani fogod a véleményemet. Nem az a hülye, aki szarul gyakorolja a rábízott hatalmat, hanem az aki ezt lehetővé tette neki. ( ha jól emlékszem ezek a szarjankók ugyanilyen mentalitással már voltak kormányon 98 és 2002 között. Ők nem tanultak a hibákból, a nép meg felejtett.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@entero: Irtam neked a Wittner M oldalon egy hosszabb dolgozatot,és felhivtam a figyelmed az elolvasására!
@entero: Rendben.!
sasi1115
@entero: Már ne haragudj, de szerintem is. Engem nem kell hogy meggyőzz. Terjeszd az igét a köreidben is. Én látom hogy sírnak páran de azért nekik mindig jut az alakalmazott meg örüljön hogy van munkája. Hogy neki hasznot hozhat. Beszarás nem? Ez az országunkban történik...
entero
@KöBüKi: Azt olvastam. Leszűrtem a lényeget belőle, és ennyi. Viszont ha nem Orbán ellendrukkerek vannak itt főleg, akkor kíváncsi leszek mit fognak majd szólni ahhoz a hírhez hogy 50 százalékban magyar tulajdonban akarja látni a bankszektort. Ha ezt véghez tudná vinni (itt aztán kemény falakba fog ütközni), azzal óriási sikert vihetne végbe. Márpedig ahogy én ismerem erre is képes lesz.
batukán
Végre van egy fehér bárányunk! Számomra ez örvendetes, viszont szeretném tudni a vegyszer nevét, ha nem titok. Ezek a fránya a folttisztítók nem igazán hatékonyak a mocsok kiszedésében!
...imádkozom, hogy a víziója , amely most számunkra még olyan délibáb szerű élmény is, na meg magyar sajátosság a Hortobágyon, ne illúzióként éljük meg a nagy illuzionista produkcióját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.