Az idén ünnepli születésének 120. évfordulóját a hungarikumok közé kívánkozó pálpusztai sajt. A patinás sajtkülönlegesség ma is állja a versenyt a hazai piacon a világhírű holland és francia termékekkel szemben, a választék határtalan bővülése sem képes letaszítani a jobb élelmiszerüzletek polcairól...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@entero: Kétségtelen,de: - akik még emlékeznek a régi "krumpli levesre" azoknak rosszul esik hogy most nincs benne krumpli.!!!
És akkor sem illendő egy ledegradált szemetet sem csinálni,sem eladni.!!!
kissnagy
@a Pepita: minden az érlelési időn , és a lelki ismereten múlik! Az első pálpusztai pl. tutira beérhetett ennyi idő alatt...Ehető! (bár 110 éve már biztos elfolyt az első merítés...)
entero
@KöBüKi: Jómagam sem a magyar sajtokra gondoltam persze.
KöBüKi
Mert bemegy az ember gyereke Venló-ban a TREF-be,és százszámra várják a jobbnál jobb sajtok,sonkák,felvágottak joghurtok stb.!!!
És megüti a guta a magyart,mert olcsóbban mint itthon,és szemét nincs.!!!
Legutóbb 1,1 euróért vettem diabetikus lekvárt,itthon a Tuskóban 750 ft.!!!
rézfánfütyülős
@KöBüKi: Akkor miért nem ugrasz le Strasbourgba?
Nincs túl messze onnan és a francia camabernél nincs jobb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.