A rendőrség előállította, majd figyelmeztette azt a 40 éves budapesti férfit, aki kedd délelőtt a Képviselői Irodaház előtt megpróbálta aprópénzzel megdobni Orbán Viktor miniszterelnököt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, a férfit előállították az V. kerületi kapitányságra. Mielőtt elengedték, felhívták a figyelmét arra, hogy a jövőben Magyarország jogszabályait tartsa be, véleménynyilvánítási jogát a vonatkozó előírások keretei között és a társadalmi együttélés szabályainak betartásával gyakorolja.

A Széchenyi rakparti irodaház előtt mintegy tucatnyi tüntető jelent meg, mialatt a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége az épületben tartózkodott. Az IMF-ellenes demonstrálók a távozó kormánypárti politikusoknak azt kiabálták, "Hazaárulók, eladjátok az országot". Az épületet később elhagyó IMF-delegációnak pedig azt kiabálták: "Get out, IMF!"

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Pedig a közmondás azt mondja ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: A szépírást itt nem lehet beállítani...nem fogad el akármilyen karaktert.
A helyesírással meg az probléma, hogy nem azért marad le néha egy két betű, mert nem tudom hogy kéne írni, hanem mert nem vagyok ász a billentyűzet kezelésében.
A témánál maradva fogadok téged is megbundáztak...?...:)
Hellcat
@Csizmás Kond: Ugyan én a közelükbe se megyek ilyen alja népeknek. Én gránáttal dobálnám őket meg molotov koktéllal, ha esetleg mégis oda jutnék. Lényeg a lényeg vicc, hogy amit ők akkor megcsinálhattak azért most súlyosan büntetnek. Vagy ez szerinted nem így van?
Csizmás Kond
@Hellcat: ...nem is tudom...valamikor azt sujkolták belénk, hogy a rohadt kapitalizmus a legnagyobb ellenségünk...most meg a legjobb barátunk lett...
...szóval elítélek mindenfajta erőszakot...kivéve ha én követem el.
Hellcat
@Csizmás Kond: Persze...ennél nagyobb köpönyegforgató bandát még nem hordott a hátán a föld.
marlin
Baj van ha "valahol" összekeverik az erőszekot a véleménynyilvánítással!!
Csizmás Kond
@Hellcat: ...a köpönyeg a régi csak a fogatók változtak...de azok mindig is változni fognak mert haladók vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.