Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzése szerint bűncselekmény hiányában szüntették meg ellene a nyomozást a Sukoró-ügyben. A bejegyzésre reagált az ügyészségi szóvivő, aki közölte, hogy nem bűncselekmény, hanem bizonyítottság hiányában szűnt meg a volt miniszterelnök ellen a nyomozás.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem vagyok egy jogász ember, de, ha valaki ellen bizonyítottság hiányában szüntetik meg az eljárást, az azt jelenti, hogy a bűncselekmény elkövetését nem lehet rábizonyítani, ergo az esetben ártatlan. Az nem azt jelenti, hogy a bűncselekményt más nem követte el. Ha minden gyanúsítottat felmentenek ezzel az indoklással, akkor nem valósult meg a bűncselekmény, tehát nincs bűneset. Na innen kezdve lehet visszafelé lövöldözni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
A lőtéri kutyát se érdekli, hogy a Gyurcsány miniszterelnök ellen folytatott "koncepciós eljárást" milyen izzadtságszagú magyarázkodással szüntette meg Pol-Pet rendszer ügyészsége!!
Mindkét esetben megáll a feljelentő ellen a "hamis vád"!! Na, avval mi a helyzet??
Fater59
Minek ???
Először nézze meg kik azok, és ne alacsonyodjon le közéjük .
Aki hülyével vitatkozik az úgy járhat , hogy lerántják maguk közé, és ott megverik rutinból !
lbs
Gyurcsány addig fog játszadozni, amíg valamilyen másik ügyben rá nem húzzák a vizes lepedőt!
Különben az ítélet indoklása nevetséges volt, mert a manipulációkról Fa Nándor és csapata, meg még sokan mások is tudtak és éppen ennek alapján indították meg a kupleráj város felépítése elleni tiltakozást, amely végül is sikerrel járt.
És az ügyészség ugyanakkor nem talál bizonyítékot...

Lehet hogy nem is akartak?
bra048
A magam részéről az ügyész nyilatkozatának arra a részére vagyok kíváncsi, hogy milyen bizonyított tények vitáztak az ügyben pro és kontra. Ebből mondjanak legalább egy olyat ami a bűncselekmény elkövetésére utal. Egyébként meg semmilyen eredmény nem következett be, akkor meg mi volt a cselekmény ? Egyszóval az ügyet koncepció mentén irányították és csak az volt biztos, hogy valamit találni kell ! Amennyiben persze találtak volna valamit, akkor vádat emeltek volna. Ez nem történt meg, tehát bűncselekmény sincs !
Dr.luigilongo60
@lbs: Fletónak kinyalhatja a seggét az összes okoska, röviden ennyit dióhéjban.
lbs
Lehet hogy ki is fogja - sarokcsiszó által forgatott működő drótkoronggal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.