Úgy tűnik, idén is elszabadultak az árak a Hungaroringnél: sem az étkezés, sem a közlekedés nem lett olcsóbb a tavalyi Magyar Nagydíjhoz képest Mogyoródon. A Pénzcentrum.hu friss galériája a száguldó cirkusz és a száguldó árak világából....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem magyar pénztárcákra vannak szabva ezek az árak, igaz, az is bolond, aki ennyi pénzért odaül nézni, ahogy 50 méterre tőle percenként elsuhan előtte öt autó, mikor a tévében százszor többet lát az akciókból. Manapság már különben is minden sport a pénzről szól, de ahol ez hatványozottan kirajzolódik, az éppen a Forma-1 álszent, pénzközpontú és showhajhász világa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodo571031
A Németek jól csinálják napokkal előtte itt vannak a keritésen kívül felálítják a saját trübünjüket hozzák a sörsátrukat hordószám a sört minikonyhát rossz illetve jó idő esetén is a sátorban felálitott kivetítőn keresztül élvezik a műsort a hüvösben.
entero
@QQCSI: Az egyik amit megérthetnél végre hogy nem vagyok újgazdag. A másik meg hogy amikor az ember betér valahová, nincs a homlokára írva hogy kicsoda. A harmadik pedig hogy akik ötcsillagos éttermet üzemeltetnek, azok a vendégekből élnek, és egy normális étterem tulajdonos a legjobbat akarja adni hogy a vendég legközelebb is nála költse el az ebédjét vagy a vacsoráját. Manapság nagyon megy a harc a vevőkért, a vendégekért, vagy lemaradtál valamiről? Esetleg neked is van éttermed? Mert akkor írd ide a címet, nehogy betérjek oda véletlenül. :-)))
QQCSI
@entero: Nincs hozzászólásod, amelyből ne sütne, hogy Nálad a pénz nagy úr.
Nem győzöd hangoztatni, mennyi mindent megengedhetsz Magadnak.
Megdolgoztál érte,-- mondod--, elhiszem.
De az a vélemény, hogy egy csili-vili kreálmány ehetőbb egy Four Seasons-ben,
már nem csak az anyagiakon múlik, hanem kivagyiság kérdése.
gabrella
Na nem is a szegény embereknek rendezik ezt.
Kutyafüle
@gergely: 20.27 Abban a sorodban veled is egyetértek, hogy sok büfés, botcsinálta vendéglős rövid idő alatt nem hosszútávú befektetéssel, hanem rövid idő alatt akar nagy bevételhez jutni. Ezeket én ragadozóknak hívom. Ellentétben azokkal, akik egy életen át a vendéglátásra teszik föl a befektetéseiket, és hosszútávra terveznek, ők a színvonalas vendéglátók, akik úgygondolják, hogy van színvonal ebben a szakmában is, és ez a lehetőség az egyész családnak munkát-megélhetést biztosít.
Kutyafüle
Magáról az autóversenyről meg annyit még zárszóval: Akit nem érdekel ez a rendezvény,lásd Zsoel, meg azok, akik mellette tették le a voksukat, ne menjenek ki a Hungaroringre, meleg van tömeg van, büdös van. Tényleg maradjon otthon. A rendezvény azért nem marad el, mert ha jól saccolom, teltház van , eladtak százezer jegyet. Akkor van százezer gazdag ember a lelátón, és jól szórakozik.
Nagyon szereti a férjem a focit is, hajjaj, bár ne szeretné ennyire, mert az agyamra megy, hogy mindíg nézi, de ott is meg van a veszélye a meccsnek, mert én meg nem szeretném, ha fanatikus szúrkolók fejbe vágnák, vagy esetleg vágnák hozzá a sörösüveget:)) És ő sem szereti, ha az ordenáré szöveggel az anyukáját szídják:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.