Mindinkább bebizonyosodni látszik, hogy nemcsak megalázta, megkínozta és agyonverte, hanem ki is fosztotta zsidó áldozatait Csatáry. Egyre több és egyre súlyosabb bűnök látnak napvilágot az egykori tisztről... Pavol Sitár, a szlovákiai zsidó hitközség kassai szervezetének elnöke a Népszabadságnak elmondta: bizonyíté­kaik vannak arra is, hogy Csatáry László a zsidóktól 1944-ben elrabolt vagy elkobzott aranyakat, más ékszereket, illetve értékes festményeket menekülésekor magával vitte, s Kanadában ezekkel is kereskedett. – Az összes dokumentumot rövidesen nyilvánosságra hozzuk, majd pedig követelni fogjuk, hogy európai elfogatóparancsot adjanak ki ellene, s a halálos ítéletet mielőbb változtassák életfogytig való börtönbüntetésre – közölte az elnök.

Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Sajnos sok fiatal nem is tudja mit jelent a fegyveres szerveknél a "parancs megtagadás"!Nem voltak katonák,jogszabályokat kevésbé ismerve.Mi a rögtönítélő bíróság ? Háború esetén a parancsmegtagadás mivel jár ? /más békeidőben és más háború esetén /Szíveskedjenek megnézi a BTK.-ban a "Katonai bűncselekmények" fejezetét. Nem akarok védeni senkit,de kíváncsi lennék Ön mit tett volna ? Az más kérdés a vagyon elvétele,mely minden háború velejárója,és legfőbb okozója.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyevi_biro
Nagyon nagy a gond amikor egy relatíve művelt ember buta és gonosz egyben!
Csizmás Kond
@gyevi_biro: ...milyen a buta művelt ember ?
KöBüKi
@Kutyafüle: Nyugodt lehetsz,a tártáskájukban ott az éles lőszer.!Egyetlen kérdés! - adott esetben kapnak - é rá pcs.-t.!!!Mert ha igen,egy gyors tárcsere és tüz.!!!
ernokiss
@KöBüKi: Mikor viszik csatáry bátyádat Kassára, a vármegye tömlöcébe?
gyevi_biro
@Csizmás Kond: Olyan mint te!
"relatíve művelt"
Tehát te is funkcionális analfabéta vagy, aki nem érti az általa olvasottakat de egy egy szóra ugrik, mint pulyka a takonyra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.