Ha a kormány nem ad a cigányoknak munkát, nyakunkon az éhséglázadás, jelentette ki a STOPnak az országos fővajda. Kállai János szerint megoldást jelenthetne, ha a kormány újra elismerné a vajdákat a cigányság vezetőiként.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
És ha a kormány a magyar lakosságnak sem ad munkát? Pedig szakképzett emberekről van szó, nem segédmunkásokról...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
@QQCSI: Nevetséges a kontraszt a videóban: éheznek a tezsvírek, de ezek tömik a majmot kétpofára :). Az egyik faszi meg cigány vállalkozókról beszél, aki csak cigányt alkalmazna...aztán gyorsban javít, hogy...és magyart is. Ilyenkor már ezek rasszistáznak, ha egy magyar ilyet mond, így hát én is: Rasszista!!! Még meg sem alakultak, de már csak cigányt alkalmazna...
Pipec56
Éhséglázadás! Emberek nem kell ezen így felháborodni. Szépen nyugodtan kivárjuk a végét. :))
sonderkommando
@Pipec56: Jó ötlet, de ez sajnos nem így működik. Ezek nem pusztulnak el csendben éhen halva.
Nem. Mivel önmaguk veszett fontos számukra, ezért tesznek önmagukért.
De a mi kárunkra!
QQCSI
@Levendula: Régi szép idők, amikor még voltak jó kis politikai (!) viccek is...

Ez is az "átkos"-ban született, de kortalan:
Tanító néni magyarázza a gyerekeknek, mi a tragédia, mi a baj.
-No, gyerekek, ki tudja, mi a tragédia?
-Móricka: Tragédia az, ha elpusztul a kan nyúl és nem tud tovább szaporodni a nyúlnemzetség.
-Nem, Móricka, ez nem tragédia, ez baj. Tragédia az, ha lezuhan a repülőgéö, a kormányküldöttséggel a fedélzetén.
A gyerekek megjegyzik, másnap látogatók jönnek az iskolába, tanító néni felteszi a kérdést, no, gyerekek, mi a tragédia.
Móricka majd kizuhan a padból, annyira jelentkezik.
-Tessék, Móricka!
-Tanító néni, kérem!
Tragédia az, ha lezuhan a repülőgép a kormányküldöttséggel a fedélzetén,
de ez nem baj, baj az, ha megdöglik a kan nyúl és nem szaporodik tovább a nyúl nemzetség!
Zsoel
Persze, éhséglázadás... azért szokták szinte kizárólag az alkoholt meg a dohányárut felpakolni, amikor betörnek egy élelmiszerboltba.
Zsoel
Különben meg:
1. Nem a kormánytól kell munkát várni, mert négyosztályos végzettséggel (két első, két második) ma már csatornatisztítónak sem alkalmaznak senkit. Ahhoz, hogy munkát kapjon valaki, akár magyar, akár cigány, legalábbis sikerrel befejezett általános iskolai tanulmányok, és készségszintű írás-, olvasás- és számolástudás szükséges. Szakmával, nyelvismerettel, érettségivel a cigányok számára is még nagyobb az esély arra, hogy valamilyen jól fizető állást megcsíphetnek, a keresett felsőfokú végzettségekről már nem is beszélve.
2. "Kállai János szerint megoldást jelenthetne, ha a kormány újra elismerné a vajdákat a cigányság vezetőiként." Hát a jó édesanyádat, azt! Aki itt akar élni, annak alkalmazkodnia kell! Nehogy már 90% többség igazodjon 10%-nyi kisebbséghez! Tagozódjatok be a társadalomba, mint minden tisztességes állampolgár, fogadjátok el az európai civilizációt, a magyar jogrendet és törvénykezést, meg az összes többi kötöttséget, amelyek ezzel járnak. Ha meg nem, akkor menjetek a francba innét Ázsiába, aztán játsszatok ott cigányvajdásdit, ha hagyják. Ez itt a XXI. század, nem a középkor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.