Volt, aki öngyilkos lett, miután kiderült, hogy zsidó ősei vannak, de olyan is akadt, aki a nagy felfedezés után ortodox zsidó hitre tért, maga mögött hagyva szkinhead múltját. A világ tele van olyan szélsőjobbos és nemzeti radikális politikusokkal, akik életük egy pontján szembesültek vele: nem férnek bele a saját maguk által hirdetett elvárásokba és ideálképekbe. Összeszedtük, mi történt velük.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@Horizont: Érdekes!A büdös zsidók bármit tesznek az ugy van jól.!Magyarok viszont rögtön antiszemiták,rasszisták,rosszabb esetben nácik!!!
Elmennek ám a kénköves picsába ,és velük - ha kérhetem - a romákok is.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ernokiss
Horinzont: Tiszta "magyar fajúak", tehát náci terminus technicus szerint, nincsenek "más népek vérével keveredve". Szerintem az turbó-magyarkodjon és hungaristáskodjon akinek tényleg köze van a magyarsághoz és ne a szegedi csanád-féle megélhetésiek. A jobbik kezdetektől fogva dolgozza magát lefelé. Azért hozták őket létre, hogy egyszer majd rajtuk verjenek el minden port. Ezt ők még nem tudják, csak sejtik... Mire észbe kapnak, már kattan majd az a bizonyos...
Rézangyal
A zsidóság = a vallásukkal Az ő vallásuk az elnyomás, a fajelmélet, a felsőbbrendűség. Ezért elfogadhatatlan mind az álláspontjuk, mind az amit tesznek, s nem utolsó sorban mendebben a személyük!
kedwes
Nem ő az első, aki ellene fordul népének. Az üzlet, az üzlet!
Nagyon sokan megtették már, hogy hasznot húzhassanak az állítólagos holokausztból. Kihasználva, hogy a zsidók, nem igazán közszeretettre méltók. Mind-mind zsidó volt, aki ebből gazdagodott meg.
ernokiss
Horizont: azt sajnos nem te döntöd el, ki hungaristáskodik és ki nem. Ez egy jelenség, amely az igazán vegyes etnikumú (kompenzálásra fokozottan hajlamos) közösségekben gyorsan felüti a fejét. Én is magyar vagyok és én is szeretem a hazámat, ezzel új dolgot nem állítottál de ezeket a tényeket nem is firtatta senki. A kisgazdik is bent voltak a parlamentben, a tulipános fórumozók és még sokan mások is, ma pedig a belpolitika közelében sincsenek ezek a politikai formációk. Önmagában az a körülmény, hogy a jelenlegi ciklusban a parlamentben belül van egy politikai párt ez a körülmény még nem garancia arra, hogy a következő ciklusban is ott lesz. Egyszer lehet becsapni az aprófalvak őstermelőit, többször már nem, főleg ennyi balhé és beváltatlan ígéret után. A Szabolcsban és Borsodban - radikális poloitikai erők fellegvárai - elmérgesedő belső, hatalmi konfliktusuk azt mutatják, hogy fokozottan erodálnak a fővárosi radikális központot eddig életben tartó és legitimáló vidéki szélsőjobbos erők előtt. Hála a teremtőnek! Mi az, hogy most sem áll rosszul? A legutóbbi felmérés szerint (a Szegedi-féle balhé előtt mért adatok) stagnált. Szerintem ha most mérnék, egyértelműen a lejtmenet képe rajzolódna ki. Én nem vagyok túlzottan optimista a jövőjüket illetően.
ernokiss
# A Szabolcsban és Borsodban - radikális politikai erők fellegvárai - elmérgesedő belső, hatalmi konfliktusuk azt mutatják, hogy fokozottan erodálnak a fővárosi radikális központot eddig életben tartó és legitimáló vidéki szélsőjobbos erők...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.