A Budapesti Műszaki Egyetem végzős hallgatóinak 38 százaléka dolgozna szívesebben külföldön, mint Magyarországon, 13 százalék pedig már konkrétan meg is szervezte külföldi munkavállalását - derül ki...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nahát: Soroljál már abból egy kettőt.
entero
@kamazuka: És még bennem nincs empátia!!!
Zsoel
@bundi: @szaboria1: Ha azt mondja nektek, hogy Nagy Ferenc, Kiss Gábor, Szabó László, Tóth István, Sípos Imre, akkor okosabbak lesztek? Attól még, hogy országos szinten ez egyelőre nem látszik meg, az ő ismeretségi körében még előfordulhatnak olyan esetek, amilyenekről beszél. Én is ismerek olyat, aki rögtön az egyetem után külföldre lépett, megalapozta az anyagi biztonságát, most meg hazajött. Vállalkozást ugyan egyelőre nem alapított, és az sem biztos még, hogy nem fog újra visszamenni, ha esetleg nem találja meg itthon a számítását - de ettől függetlenül jelenleg akkor is itthon van.
bundi
@nahát: vagy csak épp nem jut eszedbe a neve, pedig már a nyelveden, volt?
nahát
Nem fogom kiadni se a bátyám sem az évfolyamtársaimat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.